10 προτάσεις για εντυπωσιακό κόκκινο όμπρε στα μαλλιά

Υπέροχες ιδέες...

Ψάχνετε για μια πρόταση ανανέωσης στο χρώμα μαλλιών σας; Δοκιμάστε την τεχνική του όμπρε χρησιμοποιώντας το κόκκινο ως ένα από τα χρώματα που θα συνδυάσετε στα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Με τη μεγάλη ποικιλία σε τόνους του κόκκινου που θα βρείτε στο χρωματολόγιο κάθε brand, μπορείτε να παράγετε πολλές όμορφες παραλλαγές του ombre.

Και αφού τα κόκκινα μαλλιά αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, ίσως είναι ευκαιρία να το τολμήσετε.

Ιδανικοί συνδυασμοί χρωμάτων για red ombre hair

Το κόκκινο ταιριάζει με πολλά χρώματα βαφών. Επομένως, το ombre hair look που θα επιλέξετε δεν θα είναι απαραίτητα έντονο. Μπορεί κάλλιστα να αποτελείται από σκούρους τόνους και το τελικό εφέ να είναι πολύ διακριτικό.

Συνδυάστε λοιπόν το κόκκινο με ξανθό, χάλκινο, καστανό ή μαύρο και δώστε στα μαλλιά σας την ανανέωση που χρειάζονται, σύμφωνα πάντα με το στυλ σας.

Οι παρακάτω εικόνες θα σας δώσουν μερικές ιδέες για έμπνευση.

Κόκκινο με χάλκινο και ξανθό όμπρε στα μαλλιά

Κόκκινο με χάλκινο και ξανθό όμπρε στα μαλλιά
@jaykayhairdesign

Δημιουργήστε ένα ombre χρώμα στα μαλλιά σας συνδυάζοντας το έντονο κόκκινο με το χάλκινο και το ξανθό. Οι αποχρώσεις των βαφών αναμειγνύονται όμορφα και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Εντυπωσιακό όμπρε μαύρο κόκκινο

Εντυπωσιακό όμπρε μαύρο κόκκινο
@porcelain_blonde

Μια από τις κλασσικές επιλογές για κόκκινο όμπρε είναι ο συνδυασμός του με μαύρα μαλλιά. Η έντονη αυτή αντίθεση είναι άκρως εντυπωσιακή. Μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε απόχρωση του κόκκινου μέσα από μια μεγάλη γκάμα τόνων που θα βρείτε στο χρωματολόγιο των βαφών.

Σκούρο black red ombre hair

Σκούρο black red ombre hair
@hairstylistjutta

Αν προτιμάτε τα σκούρα μαλλιά και δεν θέλετε να κάνετε μια βαφή με μεγάλη αντίθεση, δοκιμάστε την παραπάνω πρόταση της cherry cola απόχρωσης. Πρόκειται για ένα κόκκινο ombre που ταιριάζει εκπληκτικά με μια σκούρα μελαχρινή βάση. Η τελική διαβάθμιση του χρώματος είναι διακριτική, αλλά εκθαμβωτική.

Κόκκινο πορτοκαλί ombre σαν φωτιά

Κόκκινο πορτοκαλί ombre σαν φωτιά
@amandarourkehair

Σε περίπτωση που ψάχνετε ένα πραγματικά φλογερό λουκ, μπορείτε να το υιοθετήσετε στα μαλλιά σας με ένα εντυπωσιακό και έντονο κόκκινο όμπρε όπως αυτό. Αρκεί βέβαια να μην έχετε πρόβλημα να επισκέπτεστε το κομμωτήριο κάθε 6 εβδομάδες προκειμένου να διατηρηθεί αυτή η ένταση του χρώματος.

Κοντό καρέ με κόκκινο όμπρε σε καστανά μαλλιά

Κοντό καρέ με κόκκινο όμπρε σε καστανά μαλλιά
@styling_edge

Ποιος είπε πως το όμπρε δεν δείχνει όμορφο σε κοντά μαλλιά; Η παραπάνω φωτογραφία αποδεικνύει πως ακόμη και ένα A-line κοντό καρέ κούρεμα μπορεί να αναδείξει με όμορφο τρόπο ένα κόκκινο όμπρε. Η καστανή βάση πάνω στην οποία έχει δημιουργηθεί ταιριάζει απόλυτα με το burgundy χρώμα στις άκρες.

Όμπρε κόκκινο με ροζ στις άκρες

Όμπρε κόκκινο με ροζ στις άκρες
@hannahroed

Ο γλυκός αυτός συνδυασμός του κόκκινου χρώματος στις ρίζες με το ροζ στις άκρες αποτελεί μια πολύ όμορφη ιδέα για να βάψετε τα μαλλιά σας με την τεχνική του όμπρε. Το αποτέλεσμα είναι πολύ μοντέρνο και φρουτένιο! Ότι πρέπει για το Καλοκαίρι!

Όμπρε από σκούρο κόκκινο σε πιο ανοιχτό

Όμπρε από σκούρο κόκκινο σε πιο ανοιχτό
@hairbynoora

Η επιλογή του total red hair δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα χρησιμοποιήσετε ένα ενιαίο χρώμα βαφής. Μπορείτε κάλλιστα να δημιουργήσετε ένα κόκκινο όμπρε με πιο σκούρα απόχρωση στις ρίζες και πιο έντονη στις άκρες. Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Candy red ombre από σκούρο κόκκινο σε πιο απαλό

Candy red ombre από σκούρο κόκκινο σε πιο απαλό
@hairbykatierose

Η συγκεκριμένη ιδέα χρώματος είναι ιδανική για μεσαία και μακριά μαλλιά, καθώς δίνει την ευκαιρία στο κόκκινο και χάλκινο όμπρε να αναδειχθεί περισσότερο. Η διαβάθμιση των χρωμάτων είναι εντυπωσιακή!

Ombre κόκκινο σε σκούρα καστανά μαλλιά

Ombre κόκκινο σε σκούρα καστανά μαλλιά
@allykfrank

Η βαφή αυτή είναι βασισμένη στην κλασσική εκδοχή του όμπρε. Συνδυάζει όμορφα τα καστανά μαλλιά με το κόκκινο στις άκρες, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα αναφέρει το beautetinkyriaki

Κόκκινο όμπρε με γκρι στις άκρες

Κόκκινο όμπρε με γκρι στις άκρες
@hairartistliz

Μια ιδιαίτερη επιλογή χρωμάτων που συνδυάζει το έντονο κόκκινο στις ρίζες με το γκρι στις άκρες είναι η παραπάνω. Όπως δηλώνει ο δημιουργός του, το όμπρε αυτό δίνει τη δυνατότητα της αλλαγής απόχρωσης στις άκρες κάθε φορά που ανανεώνεται το κόκκινο στις ρίζες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ