Κρήτη: "Κατέκτησες του ουρανούς, χάθηκες στον δρόμο" – Το συγκινητικό αντίο στον πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

To σπαρακτικό μήνυμα... 

Ένα σπαρακτικό μήνυμα με αφορμή τον τραγικό θάνατο σε τροχαίο του Κρητικού πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, για τον προβληματικό - όπως τον χαρακτηρίζει - Σουδιανό δρόμο,  στο οποίο συχνά γίνονται ανθρωποθυσίες στην άσφαλτο, με πιο πρόσφατη αυτή του αδικοχαμένου Υποσμηναγού Μανώλη Γαρεφαλάκη το βράδυ της Πέμπτης, στέλνει ο πρόεδρος του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννης Λιονάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος πιλότος, με καταγωγή από το Καστέλι Πεδιάδος, ήταν μέλος της ομάδας ΖΕΥΣ, Μανώλη Γαρεφαλάκη και ο θάνατός του βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένεια του και την τοπική κοινωνία αλλά και την Πολεμική Αεροπορία στην οποία υπηρετούσε από το 2012 αναφέρει το cretalive.

 

 

Με ανάρτησή του στο facebook, o κ. Λιονάκης, αποχαιρετά τον 33χρονο υπτάμενο, έναν "ακριβό νέο", όπως τον χαρακτήρισε που "κατέκτησε τους ουρανούς και χάθηκε στο δρόμο", ευχόμενος να είναι το τελευταίο θύμα... "Μανώλη ας είσαι ο τελευταίος ..Νάσαι καλοτάξιδος!" αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ