Θεσσαλονίκη: Προφυλακίζονται μάνα & κόρη για τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή (βίντεο)

Η 18χρονη φέρεται να υποστήριξε στην απολογία της πως ο πατέρας της τη βίαζε από τα 14 και πως δεν είχε αποκαλύψει στη μητέρα της τα όσα βίωνε.

Μετά από μία μαραθώνια απολογία ενώπιον της Ανακρίτριας, που διήρκεσε περίπου έξι ώρες, κρίθηκαν προφυλακιστέες η σύζυγος και η κόρη του 49χρονου ταξιτζή, που κατηγορούνται για την δολοφονία του.

Οι δύο γυναίκες πήραν τον δρόμο για τις φυλακές με τη σύμφωνη γνώμη Eισαγγελέως και Ανακρίτριας, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 18χρονη υποστήριξε στην απολογία της πως ο πατέρας της τη βίαζε από τα 14 και πως δεν είχε αποκαλύψει στη μητέρα της τα όσα βίωνε.

Επίσης, όπως ισχυρίστηκε η κοπέλα, τα ξημερώματα της ημέρας που έγινε το φονικό, αποφάσισε να μιλήσει στη μητέρα της τόσο για τους βιασμούς όσο και για την απόφασή της να δώσει τέλος στα όσα, όπως υποστηρίζει, βίωνε.

Στις δύο γυναίκες ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος των δύο γυναικών, Ιάκωβος Ψωμιάδης, μιλώντας στα τηλεοπτικά συνεργεία, τις επόμενες μέρες θα προσφύγουν στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, όπου, όπως τόνισε θεωρεί «θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση».

Έκρινε, δε, πως η προσωρινή κράτηση που τους επιβλήθηκε θα αντικατασταθεί από κατ' οίκον περιορισμό.

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο διαμέρισμα όπου και διέμενε, στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, από τον γιο του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ