Γιατρός «μαϊμού»: Ουδέποτε προσκόμισε το πτυχίο της ιατρικής – Μιλάει ο πραγματικός γιατρός που τον ξεσκέπασε

«Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε»

Ο κ. Παπαγιαννόπουλος, γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ τις κινήσεις του ψευτογιατρού οι οποίες έδειχναν άγνοια για βασικά ζητήματα της ιατρικής, γεγονός που προκάλεσε τις υποψίες του και ακολούθως τον κατήγγειλε.

 

Δείτε επίσης: "Ψευτογιατρός" - οδύρεται μητέρα που έχασε την κόρη της: Μας έλεγε ότι θα τη δούμε νυφούλα & της έδινε αηδιαστικά φάρμακα

 

Ο κ. Παπαγιανόπουλος εξηγεί πως όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά μεταξύ αυτών ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου που τους είπε πως θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.

 

Δείτε επίσης: Γιατρός «μαϊμού»: Αποκαλυπτική η δικογραφία - Πουλούσε κάνναβη & βότανα από το Πήλιο ως φάρμακα

 

Όπως περιγράφει ο κ. Παπαγιαννόπουλος τότε έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και κατά την διάρκεια μια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του όπως τα φοράνε οι γιατροί ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος.

 

Δείτε επίσης: Ο γιατρός "μαϊμού": Ο θρησκόληπτος απατεώνας, οι επαφές με το Άγιον Όρος, το Βατικανό – Η επιταγή που τον πρόδωσε (βίντεο)

 

«Τον καταγγείλαμε μετά 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Γιατρός "μαϊμού" σε σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ