Ήρθαν στο φως οι φωτογραφίες από τη βίλα που ζουν στο Hollywood ο πρίγκιπας Χάρι & η Μέγκαν – 12 μπάνια, 8 κρεβατοκάμαρες (Φωτό)

Ζουν σε έπαυλη 18 εκατ. δολαρίων...

Σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, η οποία ανήκει στον μεγιστάνα του Hollywood, Τάιλερ Πέρι, διαμένουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από τα τέλη Μαρτίου.

Φωτογραφία: Google maps

 

 

Το ζευγάρι μαζί με τον ενός έτους γιο τους, φέρεται να μετακόμισε στο σπίτι των 18 εκατ. δολαρίων, όταν αποφάσισαν να μείνουν στο Λος Αντζελες. Πριν, έμεναν σε παραθαλάσσια κατοικία στη Νήσο Βανκούβερ, ωστόσο, άλλαξαν τόπο διαμονής και επέλεξαν την Καλιφόρνια μετά την ανακοίνωση της καναδικής κυβέρνησης ότι θα υπάρχουν περιορισμοί στα σύνορα λόγω του κορωνοϊού.

 

Χάρη στον λογαριασμό του Τάιλερ Πέρι στο Instagram, οι θαυμαστές του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ, μπορούν να πάρουν μια γεύση από το πώς είναι η πανάκριβη καινούρια κατοικία του ζεύγους.

 

Σύμφωνα με τη DailyMail, η τοσκανικού στυλ βίλα του 50χρονου Πέρι έχει οκτώ υπνοδωμάτια και 12 μπάνια και είναι χτισμένη στην κορυφή ενός λόφου στην αυστηρά περιφρουρούμενη κοινότητα Beverly Ridge Estates, όπου διαμένει μόνο η ελίτ των σταρ. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν ο 35χρονος πρίγκιπας και η σύζυγός του νοικιάζουν την έπαυλη του ή αν μένουν εκεί ως φιλοξενούμενοι.

 

Το ζεύγος Σάσσεξ ετοιμάζει αυτήν την περίοδο μια σειρά ντοκιμαντέρ με την Όπρα, ενώ και ο παραγωγός έχει συνεργαστεί επαγγελματικά μαζί της στο παρελθόν.

 

«Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πολύ προσεκτικοί στην προσπάθειά τους να μείνει κρυφή η βάση τους στο Λος Άντζελες. Η ομάδα των συνεργατών τους βοήθησε να επιλέξουν σωστά την τοποθεσία για τη μετάβασή τους στην περιοχή. Η κοινότητα Beverly Ridge έχει πύλη που φρουρείται και η έπαυλη του Τάιλερ έχει δική της πύλη που παρακολουθείται από το προσωπικό ασφαλείας τους. Το Beverly Ridge είναι ιδανικό αν θες να αποφύγεις τα αδιάκριτα βλέματα. Οι γείτονες είναι ως επί το πλείστον μέλη παλιών πλούσιων οικογενειών και μεγιστάνες του επιχειρηματικού κόσμου, και όχι κουτσομπόλητες της σόουμπιζ. Πρόκειται αναμφίβολα για μια εκπληκτική έπαυλη, από τις πιο όμορφες στο LA» λέει πηγή της εφημερίδας.

Φωτογραφίες: Instagram/ Tyler Perry

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση από το νέο τους σπίτι, μέσα από εμφανίσεις τους σε βιντεοκλήσεις.

Φωτογραφία: Instagram/Ricky Neal

 

 

H κοινότητα Beverly Ridge Estates είναι κοντά στο ιδιωτικό αεροδρόμιο Van Nuys και σε μερικά από τα πιο φημισμένα ιδιωτικά σχολεία της κομητείας. Ανάμεσα στις διασημότητες που έχουν κατά καιρούς μείνει σε κάποια από τις 14 οικίες της κοινότητας είναι η Πάρις Χίλτον και η Αλέξις Κάρσον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ