Η Adele on camera για πρώτη φορά από τη στιγμή που έχασε τα πολλά κιλά – Μας δείχνει όσα θέλει (Βίντεο)

Δείτε τη νέα της εμφάνιση…

Η Adele τον Φεβρουάριο εντυπωσίασε με την αλλαγή στην εμφάνισή της μετά το διαζύγιο.

Δείτε επίσης: Η Adele αδυνάτισε και είναι πλέον αγνώριστη - Αυτή είναι η δίαιτά της

 

Βέβαια, όσο και αν οι παπαράτσι καραδοκούν για μία φωτογραφία της ανανεωμένης Adele, όλο το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν, διότι κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η τραγουδίστρια έκανε μία νέα εμφάνιση μέσα από τα social media, ανεβάζοντας στο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο.

 

Ωστόσο, η ανάρτησή της δεν έχει να κάνει με την εμφάνισή της, αλλά είναι καθαρά για καλό σκοπό, αφού το δημόσιο μήνυμά της έχει να κάνει με την πρωτοβουλία Grenfell United που σχηματίστηκε ύστερα από τη φονική πυρκαγιά στον Πύργο Γκρένφελ το 2017 που ξέσπασε από ελαττωματική συσκευή ψυγείου κι έχασαν τη ζωή τους 72 άνθρωποι. Οι επιζώντες της φονικής πυρκαγιάς ακόμα προσπαθούν να βρουν το δίκιο τους και η τραγουδίστρια τάσσεται στο πλευρό τους.

 

«Ήθελα απλά να σας στείλω την αγάπη μου, και να σας πω πως σας σκέφτομαι, πάντα το κάνω, ακόμα κι αν πρέπει να το κάνουμε αυτό διαδικτυακά, είναι σημαντικό να θρηνούμε μαζί, να θυμόμαστε μαζί εκείνη τη νύχτα και να γιορτάζουμε τη ζωή εκείνων που έφυγαν από τη ζωή τόσο σύντομα», είπε η Adele για να συμπληρώσει:

 

«Το ότι αποτελώ κομμάτι του Grenfell United είναι ένα από τα πράγματα που με κάνουν περήφανη και θα υποστηρίζω το να παλεύουμε για δικαιοσύνη και για την προστασία των άλλων ανθρώπων».

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ