Κλεισθένης Δασκαλάκος: Ο εμβληματικός φωτογράφος του ελληνικού σινεμά σε ένα υπέροχο κλικ της Μάρως Κοντού στα 70s (Φωτό)

Δείτε την vintage φωτογραφία της ηθοποιού…

Όμορφη και όπως πάντα φινετσάτη, η Μάρω Κοντού τιμά το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο με το ταλέντο της για 60 και πλέον χρόνια από το 1958.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα! Μαρω Κοντου #marokontou #radiovintage #tragoudiamiasallisepoxis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Retroflashback (@retroflashbackofficial) στις

 

Η ηθοποιός καθιερώθηκε σε ως ένα από τα δημοφιλέστερα αστέρια της εποχής.

 

Μέχρι σήμερα, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 60 ταινίες και σε 90 και πλέον θεατρικά έργα.

 

Στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε με μικρό ρόλο στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Χαρούμενο Ξεκίνημα», αλλά ως επαγγελματίας ηθοποιός πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά στην ταινία της Φίνος Φιλμ «Τα Κίτρινα Γάντια».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μάρω Κοντού ? #vintagegreece #vintage #retro #shooting #style #marokontou #actress #cinema #greekcinema #instavintage #instagreece #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece) στις

 

Ο φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος ήταν προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της Μάρως Κοντού από την δεκαετία του '70.

 

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «Λοιπόν», η Μάρω Κοντού είχε αναφέρει σχετικά με το φωτογραφικό υλικό από την πορεία της στην υποκριτική: «Δεν έχω καμία φωτογραφία μου, ούτε μία. Δεν κρατάω αρχείο, δεν έχω τίποτα, ούτε μία φωτογραφία του εαυτού μου δεν θα δεις να υπάρχει στο σπίτι μου, σε κανένα από τα δωμάτια του. Έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι απλώς περαστική».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ