40χρονος Πακιστανός έδειρε άγρια γιαγιά 83 ετών στην Πρέβεζα - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Εντοπίστηκε βαριά χτυπημένη στο σπίτι της

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε μία 84χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο Πρέβεζας και από εκεί σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων καθώς βρέθηκε στο σπίτι της, στην οδό Πάργης στην Πρέβεζα, ημιλιπόθυμη και με χτυπήματα στο κεφάλι ενώ από τη μέση και κάτω ήταν γυμνή.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 84χρονη βρέθηκε σε αυτή τη κατάσταση από συγγενικό της πρόσωπο το απόγευμα του Σαββάτου το οποίο και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Ο Πακιστανός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα, σύμφωνα με το prevezatoday.gr. 

 

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ