25 διάσημες γυναίκες απολαμβάνουν το καλοκαίρι φορώντας stylish μπικίνι ή ολόσωμο (Φωτό)

Δείτε υπέροχες ιδέες…

Το καλοκαίρι είναι πλέον και επίσημα εδώ, οπότε η αναζήτηση του τέλειου μαγιό έχει ξεκινήσει. Το μυαλό μας γυρίζει συνέχεια στις παραλίες και τις αμμουδιές.

 

Άντλησε έμπνευση από τις celebrities, που ποζάρουν με το αγαπημένο τους μπικίνι, στις πιο hot τάσεις της σεζόν και πρόσθεσε στη wish list σου το μαγιό που ταιριάζει στο στυλ και τον σωματότυπο σου. Εντυπωσιακά έντονα χρώματα, ψηλόμεσα με vintage επιρροές, αλλά και πιο μίνιμαλ θα δώσουν στυλ στις εμφανίσεις σας στη παραλία.

 

Η Kylie Jenner δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπο από τις διακοπές της και ενθουσίασε τους θαυμαστές της. Η Kylie φόρεσε ένα vintage μπικίνι Chanel, το οποίο είχε φορέσει πρώτη η Naomi Campbell σε πασαρέλα το 1994.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

summer lovin’

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ? (@kyliejenner) στις

 

Η Lizzo που έχει φέρει τα πάνω-κάτω στη showbiz με τον αυθορμητισμό της και τον larger than life χαρακτήρα της, είναι από τις γυναίκες που πλέον παρακολουθούμε στενά. Σαν μια γυναίκα που προμοτάρει το body positivity, οι εμφανίσεις της τραγουδιστριας με το κοκκινο μπικίνι εκπέμπουν πάντα αυτοπεποίθηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roll Model.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzo (@lizzobeeating) στις

 

Η Emily Ratajkowski είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έχουν περάσει ποτέ από τον χώρο του μόντελινγκ. Το θαλασσί είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυναμικά χρώματα που θα φορεθούν στα μαγιό αυτό το καλοκαίρι. Η Emily επιλέγει ένα σχέδιο με λεπτομέρειες με animal prints και κερδίζει το Instagram για μια ακόμα φορά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Las Olas. Available now @inamoratawoman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

 

H Rihanna… ξαναχτύπησε φορώντας μαύρο μπικίνι. «εκρηκτική» τραγουδίστρια έβαλε το μαγιό της, βούτηξε στην πισίνα του σπιτιού της και ενθουσίασε τους followers της. Το αποτέλεσμα είναι άκρως αισθησιακό και η Rihanna, άναψε… φωτιές με το χυμώδες κορμί της!

 

Η Kendall Jenner ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που ποζάρει με ένα ρομαντικό πράσινο μπινίκι που χαρίζει στις θαυμάστριες της έμπνευση για το Καλοκαίρι. Η αναζήτηση του τέλειου μαγιό είναι δύσκολη διαδικασία αλλά από ότι φαίνεται η Jenner βρήκε το ιδανικό μαγιό για αυτή τη σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

 

Η Ashley Graham, τον περασμένο Αύγουστο, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί και όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησε ποτέ να μας δείχνει τις αλλαγές στο κορμί της χωρίς να αισθάνεται κανένα κόμπλεξ για τα παραπάνω κιλά της εγκυμοσύνης της. Το plus size μοντέλο παρουσίασε τη νέα συλλογή με μπικίνι που σχεδίασε για το 2020 για το brand Swimsuits For All και μολονότι είναι έγκυος πόζαρε η ίδια για την καμπάνια.

 

Η συλλογή με μαγιό απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από τα κιλά τους ή το σωματότυπο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Looking back through my camera roll ? how was this only a few months ago!? ?@swimsuitsforall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) στις

 

Η Dua Lipa που κατάγεται από το Κόσοβο από Αλβανούς γονείς, έκανε μεγάλη επιτυχία με το «New Rules» και το «Be the one». Εκτός, από ταλαντούχα τραγουδίστρια, είναι και μια κούκλα με αναλογίες που θα ζήλευαν και επαγγελματίες μοντέλα. Για του λόγου το αληθές, η ίδια πόσταρε φωτογραφία με μπλε τουρκουάζ μαγιό από τις διακοπές της και κέρδισε τα πλήθη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Half asleep

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa) στις

 

Η Kaia Gerber επέλεξε ένα από τα πιο minimal και κομψά σε χακί απόχρωση μπικίνι, τέλειο μέχρι να πάρετε το πολυπόθητο ηλιοκαμμένο χρώμα. Το μαγιό της έχει κομψό κόψιμο και εφαρμογή χωρίς ραφές και ανήκει στο brand Μyra Swim. Τα '80s high cut στιλ έχουν επανέλθει ως μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

had a little accident but i’m okay!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber) στις

 

Η Lady Gaga, καλωσόρισε το καλοκαίρι, με μια φωτογραφία της, που προβάλει, όπως γράφει, την απλότητα της ομορφιάς. Η pop star, φορώντας μόνο ένα λευκό στρινγκ μπικίνι, ποζάρει αμακιγιάριστη σε παραλία του Malibu και δείχνει να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year!?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

 

Το μπικίνι της Zendaya άναψε για μια ακόμη φορά φωτιές στο Instagram. Το λεμονί καλοκαιρινό μαγιό της που έχει λουρί από το έναν ώμο είναι η νέα τάση της μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anyone who knows Noon knows he does not fuck with the pool (so proud mom moment) he got to the first step all on his own ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya) στις

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Gigi Hadid φροντίζει την επιδερμίδα της όσο και τη διατροφή της και φυσικά έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά του που έχουμε δει. Και μόλις ξεπεράσουμε το σοκ του αψεγάδιαστου σώματός της, αξίζει να ασχοληθούμε και λίγο με σχέδιο του μαύρου μπικίνι της που είναι ένα από τα πιο hot της σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gíkonos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις

 

Στο ίδιο hot mood και η Rita Ora, που πόσταρε φωτογραφίες της με ένα σούπερ αποκαλυπτικό, μικροσκοπικό λαδί μπικίνι με φόντο έναν υπέροχο μπλε ουρανό. Όλες οι λήψεις έχουν τραβηχτεί από κάτω και τη δείχνουν σε διάφορες πόζες στον ηλιόλουστο κήπο του σπιτιού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me: hey what you reading? You: ffs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RITA ORA (@ritaora) στις

 

Η Τζένιφερ Λόπεζ μας δίνει ιδέες για καλοκαιρινά look με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagtram. Η pop star πόζαρε με το ασπρόμαυρο μαγιό της και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε το κορμί της και οι διάσημοι γλουτοί της βάζουν κάτω πολλές νεότερες της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Island vibezzz... ? #vacaciones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo) στις

 

Η Leigh-Anne Pinnock απόλαυσε τον καυτό ήλιο και τα καταγάλανα νερά της παραλίας με ένα πολύ αισθησιακό μπικίνι που άφηνε τις καμπύλες της σε κοινή θέα, εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Now I get to come home wearing mine and @gabriellenikita own designs and brand @inaseashell feeling very blessed and proud ??? ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leigh-Anne Pinnock (@leighannepinnock) στις

 

Η Gabrielle Union με το καυτό μαγιό της τράβηξε όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της. Το εντυπωσιακό λευκό και μπλε μπικίνι της έβαλε στα likes και στα σχόλια στη δημοσίευση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το αγαπημένο αξεσουάρ του Σαββατοκύριακου για ολοκληρώσετε το σύνολο σας, είναι ένα ποτήρι κρασί, σύμφωνα με την Αμερικανίδα ηθοποιό!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time for the Wine Down! Cheers to the weekend good people ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabrielle Union-Wade (@gabunion) στις

 

Η Lana Condor αναστάτωσε τους θαυμαστές της με το καυτό ροζ μπικίνι της. Η λεπτομέρειες που έχει στον ώμο είναι η νέα τάση της μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sea water in my hair, rosé in my hand, charcuterie in my belly, & love in the air #4yrs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ lanacondor στις

 

Η Maya Jama, έχει εκπλήξει τους θαυμαστές της με το εντυπωσιακό κίτρινο μαγιό της. Με τη φωτογραφία που ανέβασε «γκρέμισε» το Instagram. Το λαμπερό κίτρινο κομμάτι της Maya είναι ένα τόσο ζωντανό και ζωηρό χρώμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If I changed then I did for the better ?‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maya Jama (@mayajama) στις

 

Η Hailey Bieber έχει υπέροχο στιλ και πάντα μας αρέσει να βλέπουμε... Η Hailey χαίρεται τον ήλιο και φοράει ένα αθλητικό μαγιό στο χρώμα του ουρανού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις

 

Η Cardi B είναι ένα από τα πιο hot κορίτσια της ξένης showbiz. Όσα χρόνια βρίσκεται στη δημοσιότητα, κάνει εμφανίσεις που πραγματικά μπορούν να σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό… Τώρα που η θερμοκρασία ανέβηκε κατακόρυφα, η τραγουδίστρια άρχισε τις εμφανίσεις με μαγιό και παρέδωσε μαθήματα για το πώς να συνδυάσεις τα αξεσουάρ με μπικίνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How y’all doing on this beautiful Monday ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib) στις

 

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει τον τρόπο να κρατά σε εγρήγορση τους διαδικτυακούς της φίλους. Η πιο διάσημη τηλεπερσόνα του πλανήτη ανέβασε φωτογραφία της φορώντας το πιο hot μαύρο μπικίνι της σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentine’s Surprise Getaway ? Kanye

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Μα, πόσο υπέροχες είναι αυτές οι φωτογραφίες polaroid της Chrissy Teigen; Ένα μαγιό μπικίνι που όταν το βλέπεις για πρώτη φορά νομίζεις ότι είναι ολόσωμο. Κι όμως αυτό το στυλ αποτελεί τάση της μόδας και κερδίζει τα πλήθη.

 

H Kourtney Kardashian λατρεύει τις γήινες αποχρώσεις και τις προτιμάει για τα μαγιό της αυτό το καλοκαίρι. Ένα κομψό μπικίνι που είναι κατάλληλο για όλους τους σωματότυπους γυναίκας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

 

Η εντυπωσιακή Olivia Munn επέλεξε να φορέσει ένα μαγιό, το οποίο διακοσμούν χαριτωμένα emoji . Αυτό το μπικίνι είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#tbt to avocado toast twinning w @stevieclements79 ????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Munn (@oliviamunn) στις

 

Οι περισσότερες celebrities προσπαθούν να μας πείσουν πως το ιδανικό γυναικείο κορμί είναι αυτό που δεν έχει καμία απολύτως ατέλεια. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως είναι η Katy Perry και μας θυμίζουν τι σημαίνει αληθινό, γυναικείο κορμί. Η τραγουδίστρια προτείνει το μαγιά εκείνο που θα κρύβει όλες τις ατέλειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

goofy goddesses ✨??‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

 

Ας είσαι έγκυος και δυσκολεύεσαι να διαλέξεις μαγιό δεν έχεις παρά να δεις τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Chloë Sevigny. Η ηθοποιός πρότεινε ένα υπέροχο μπικίνι σε αποχρώσεις άσπρου, μπεζ και μπλε χρώματος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mocktailsandmoonbeams ? ? by papi @sinisamackovic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloë Sevigny (@chloessevigny) στις

 

Υπέροχες προτάσεις για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητος γούστου και σώματος…

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ