Στον ανακριτή σήμερα ο 47χρονος «γιατρός μαϊμού»

Ακόμη 20 θύματά του εμφανίστηκαν αυτές τις ημέρες

Με ένα βαρύ κατηγορητήριο που του αποδίδει τους θανάτους τριών ασθενών και άλλα σοβαρά αδικήματα οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί ο 47χρονος «γιατρός μαϊμού».

Eπί σειρά ετών εμφανιζόταν ως «διακεκριμένος γιατρός» σε βαριά νοσούντες ασθενείς, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης.

 

Δείτε επίσης: Ο γιατρός "μαϊμού": Ο θρησκόληπτος απατεώνας, οι επαφές με το Άγιον Όρος, το Βατικανό – Η επιταγή που τον πρόδωσε (βίντεο)

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, εν τω μεταξύ, αυτές τις ημέρες που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση εμφανίστηκαν ακόμη 20 θύματά του στις αρχές.

 

Δείτε επίσης: Γιατρός "μαϊμού" σε σοκαριστικό ηχητικό ντοκουμέντο: «Ο καρκίνος είναι αναερόβιος, του ρίχνεις οξυγόνο και bye bye»

 

Από τα στοιχεία της έρευνας, φαίνεται να προκύπτει πως ο 47χρονος δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «γνώσεις» του.

 

Δείτε επίσης: Γιατρός «μαϊμού»: Αποκαλυπτική η δικογραφία - Πουλούσε κάνναβη & βότανα από το Πήλιο ως φάρμακα

 

Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Σήμερα μάλιστα αναμένεται να δοθεί και επίσημα στη δημοσιότητα η φωτογραφία του, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

 

Δείτε επίσης: "Ψευτογιατρός" - οδύρεται μητέρα που έχασε την κόρη της: Μας έλεγε ότι θα τη δούμε νυφούλα & της έδινε αηδιαστικά φάρμακα

 

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει το οτιδήποτε για τον «γιατρό μαϊμού».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, φερόμενου ως γιατρού, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας, απάτης, διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος, παρακαλούμε οποιοσδήποτε πολίτης έχει να καταθέσει στοιχεία σχετιζόμενα με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στα τηλέφωνα 210 6476183, 210-6476187 και 210-6411111».

 

Δείτε επίσης: Γιατρός «μαϊμού»: Ουδέποτε προσκόμισε το πτυχίο της ιατρικής – Μιλάει ο πραγματικός γιατρός που τον ξεσκέπασε

 

Η επαφή του κατηγορούμενου με τη Δικαιοσύνη δεν είναι η πρώτη, καθώς στο παρελθόν φαίνεται να έχει βρεθεί ξανά υπόλογος για απατηλές ενέργειες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ