Θεσσαλονίκη: Από την πίσω πόρτα & καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μπήκε στα δικαστήρια η 34χρονη που άρπαξε το 10χρονο κοριτσάκι

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν επιχείρηση για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους κατά τη μεταγωγή της κατηγορουμένης.

 

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα η 33χρονη «κοκκινομάλλα» για να παρουσιαστεί ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας Ελένης Αναστασίου. 

Η κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης είχε πάρει προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα στις 12.00 το μεσημέρι.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης την οδήγησαν από την πίσω πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου, απέναντι από το ΙΚΑ Πύλης Αξιού, για να αποφύγουν τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που ανέμεναν την μεταγωγή της κατηγορουμένης.

 

 

Η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανήλικης με σκοπό την μεταχείριση της σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιας πράξεις με ανήλικη, πορνογραφία, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από το γραφείο της ανακρίτρια αναμένοντας το δικηγόρο της.

Νέα προθεσμία για την «κοκκινομάλλα» 

Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε από την 1η τακτική ανακρίτρια, η 33χρονη κατηγορούμενη για την αρπαγή της 10χρονης από την Τούμπα. Αναμένεται να απολογηθεί αύριο για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, άλλαξε ισχυρισμό λέγοντας πως ήθελε να την φροντίσει, ενώ αρνείται την κατηγορία της ασέλγειας.

Αρχικά, στην αστυνομία ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για ανήλικα παιδιά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο της, αποδέχτηκε τις κατηγορίες της ασέλγειας και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας.

 

 

Όπως ανάφερε μεταξύ άλλων ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας έχει επιβαρυνθεί. Είπε πως χθες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να απολογηθεί αναφέρει το grtimes.

Επιπλέον, όπως τόνισε «η 33χρονη λειτουργούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών για ότι κατέθεσε προανακριτικά και αποδέχθηκε.

Δεν υπάρχει αναδίπλωση, δεν ανασκευάζει, δεν αλλάζει την στάση της, όμως, έχει το δικαίωμα ενώπιον της ανακρίτριας να συμπληρώσει γεγονότα, τώρα που έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και υγεία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ