Η Joan Collins μωρό με τον μπαμπά της, ο Orlando Bloom τρυφερά με τον δικό του & ο Beckham με τεράστια αγκαλιά για τα 4 παιδιά του (φωτό)

Χρόνια πολλά μπαμπάδες!

Γιορτή του πατέρα χθες και οι διάσημοι ανέβασαν στα social media πολλές φωτογραφίες τόσο με τους μπαμπάδες τους, όσο και με τους ίδιους στον ρόλο του μπαμπά.

Η αειθαλής Joan Collins ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία με την ίδια μωράκι στους ώμους του μπαμπά της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Remembering my #daddy on #fathersday ❤️❤️

A post shared by Joan Collins (@joancollinsdbe) on

Ο, δε, Orlando Bloom, που σύντομα περιμένει να γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς από την αγαπημένη του Katy Perry, έγειρε τρυφερά στον ώμο του δικό του πατέρα. 

Ο διάσημος σταρ τόνισε πως ο μπαμπάς του του δίδαξε «την σοφία, την ευγένεια και την συμπόνοια, καθώς και το να είσαι κάποιος στον οποίο μπορούν να βασιστούν οι άλλοι», αξίες που ελπίζει να διδάξει και ο ίδιος στα δικά του παιδιά.

Η Brooke Shields, υπερήφανη κόρη και πανέμορφη μπέμπα, πόζαρε στο παρελθόν στην αγκαλιά του μπαμπά της, ευχόμενη "Χρόνια πολλά".

O David Beckham ανέβασε μία φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του, τονίζοντας πόσο υπερήφανος είναι για εκείνα, ενώ η σύζυγός του Victoria, με ένα βίντεο με σύσσωμη την οικογένεια του ευχήθηκε "Χρόνια πολλά".

Με την σειρά της, δε, η Jessica Biel ευχήθηκε, εκ μέρους και του γιου τους, Sila, στον σύζυγό της, Justin Timberlake. 

Στην τρυφερή ανάρτησή της, ανέφερε πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο διάσημος σταρ και τρυφερός μπαμπάς, παίζει με τον γιο τους, τον διδάσκει, τον καθοδηγεί, τον αποδέχεται και τον σέβεται. «Συχνά οι μπαμπάς δεν ακούνε πολλά "ευχαριστώ", όμως ελπίζουμε σήμερα να σου δείξουμε πόσο σημαντικός είσαι στη ζωή μας...».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ