Κώστας Ζαχαριάδης: Δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα οι συνομιλίες Παππά - Μιωνή - Πως έμειναν 4 χρόνια στο σκοτάδι;

"Από τη δική μας πλευρά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"

Σχετικά με το ηχητικό απόσπασμα της συνομιλίας του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, που κατέθεσε ο δεύτερος στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6 και τον Γιάννη Πρετεντέρη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Δείτε επίσης: Σάμπυ Μιωνής για Νίκο Παππά: Μου είπε ξεκάθαρα ότι "ο Παπαγγελόπουλος έχει δική του ατζέντα" & "ξέρω ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά"

«Εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι αυτό το ηχητικό φαίνεται να έχει καταγραφεί το 2016. Θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν τόσο ακράδαντα και ισχυρά αυτά τα δημόσια στοιχεία, έπρεπε να τα προσκομίσουν νωρίτερα» σχολίασε ο κ. Ζαχαριάδης και διερωτήθηκε: «δεν σας κάνει εντύπωση πως μείναμε τέσσερα χρόνια στο σκοτάδι υπό το βάρος συνταρακτικών εξελίξεων;».

«Βεβαίως είναι πολιτικό ζήτημα. Αυτά μένουν να συζητηθούν και να εξακριβωθούν» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ «η γνώμη μου είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να μετατοπιστεί η συζήτηση από τη λίστα του κ. Πέτσα που έχει δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση για τον τρόπο που διασπαθίζεται το δημόσιο χρήμα».

Επισήμανε, δε, ότι «δεν είναι ειδυλλιακή εικόνα για το δημόσιο διάλογο και το δημόσιο βίο. Από τη δική μας πλευρά, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ