Μετά από αλλεπάλληλα χειρουργεία η 34χρονη ίσως "κερδίσει" το μάτι της - Τι λένε η μητέρα & η θεία της (βίντεο)

Ο γολγοθάς της κοπέλας συνεχίζεται...

Στην πέμπτη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε, η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Η κοπέλα νοσηλεύεται εδώ και έναν μήνα στο Θριάσιο Νοσοκομείο και οι γιατροί με αλλεπάλληλες επεμβάσεις προσπαθούν να σώσουν, τόσο το μάτι της 34χρονης, όσο και να βελτιώσουν κατά το δυνατόν την κατάσταση της υγείας και της εμφάνισής της.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι- Η 34χρονη μιλάει για πρώτη φορά: Θέλω να μου πει για ποιο λόγο κατέστρεψε ολοκληρωτικά την ζωή μου

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο και γιατρός της 34χρονης, Μαρία Καλοφώνου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Mag» για την πορεία ανάρρωσης της κοπέλας.

Όπως ανέφερε η κ. Καλοφώνου, οι ειδικοί εκτιμούν ότι η 34χρονη θα μπορεί να βλέπει τελικά από το αριστερό μάτι, παρά τις βλάβες που θα έχει αυτό από την επίθεση με το βιτριόλι.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: Η κακία δεν είναι ψυχιατρικό πρόβλημα λένε οι δικηγόροι της 34χρονης Ιωάννας - Σιωπή χωρίς συγνώμη (βίντεο)

Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινοί Τύποι" τόνισε πως «η εγχείρηση πήγε καλά, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Λίγες ημέρες πριν, η θεία της, μιλώντας στην εκπομπή "Μαζί σου", τόνισε πως η κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ανέφερε πως αυτό που προέχει είναι να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να βγει πιο δυνατή από την περιπέτεια αυτή.

Ο γολγοθάς της 34χρονης στο Θριάσιο νοσοκομείο συνεχίζεται, με την πορεία για την αποκατάσταση της υγείας της να αναμένεται μακρά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ