Ρέθυμνο: Ομόφωνα ένοχος ο 55χρονος που βίαζε την κόρη του από τα 12 της & για 15 ολόκληρα χρόνια

Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, όταν η κόρη του δράστη κατήγγειλε τα όσα περνούσε στις αρχές.

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 55χρονος πατέρας που βίαζε την κόρη του από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων μέχρι και τα 27 της χρόνια.

Ο 55χρονος, ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Δεκέμβριο του 2019, εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο λέγοντας πως όντως είχε επαφές με την κόρη του ωστόσο ισχυρίστηκε πως ειδικά την περίοδο που ήταν ενήλικη είχε την συναίνεσή της.

Μετά τις καταθέσεις μαρτύρων αλλά και την απολογία του το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο ενώ του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ήρθε στο φως της… δημοσιότητας τον περασμένο χειμώνα και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου όταν η 27χρονη βρήκε την δύναμη και κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Μάλιστα, τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της ήταν ανατριχιαστικά. Ο 55χρονος την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων έως και το καλοκαίρι του 2019.

Μάλιστα, δεν δίσταζε να την κακοποιεί ακόμα και όταν στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγός του.

Μετά τις καταγγελίες ο 55χρονος συνελήφθη από τις αρχές και ενώ αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες τελικώς τις αποδέχθηκε και ομολόγησε.

Ο ίδιος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ