Θρίλερ μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε διεθνές τουρνουά τένις - Θετικός στον ιό & ο κορυφαίος Novak Djokovic

Ο Djokovic παραμένει ασυμπτωματικός, ενώ θετική βρέθηκε και η γυναίκα του...

Τα κρούσματα κορωνοϊού στο παγκόσμιο τένις αυξάνονται μετά το Adria Tour του Novak Djokovic, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό πως θετικός στον ιό βρέθηκε και ο ίδιος ο κορυφαίος τενίστας.

Ο Djokovic παραμένει ασυμπτωματικός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ θετική είναι και η σύζυγός του, Yelena, ενώ αρνητικά ήταν τα τεστς των δύο παιδιών τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Συναγερμός σήμανε στους διοργανωτές του Adria Tour όταν ο άσος του τένις, που συμμετείχε στο τουρνουά, Grigor Dimitrov, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να ματαιωθεί ο μεγάλος τελικός που θα γινόταν το βράδυ της Κυριακής. 

Διαβάστε επίσης: Ο κορωνοϊός "χτύπησε" το παγκόσμιο τένις: Θετικοί οι διεθνείς άσοι Dimitrov & Coric και δύο προπονητές - Ακυρώθηκε το τουρνουά του Djokovic (φωτό - βίντεο)

22 από τους συμμετέχοντες εξετάστηκαν άμεσα, με τους τρείς από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Πρόκειται για τον Κροάτη τενίστα Borna Coric, ο οποίος ανακοίνωσε το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter, καθώς και δύο προπονητές, τον προπονητή του Grigor Dimitrov, Christian Groh, καθώς τον προπονητή φυσικής κατάστασης του Novak Djokovic, Marco Panichi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Ωστόσο, ο ίδιος ο Djokovic δεν εξετάστηκε, αλλά ταξίδεψε με την οικογένειά του στο Βελιγράδι, όπου έκανε τελικά το τεστ και διαπιστώθηκε πως ήταν και εκείνος θετικός στον ιό.

Μάλιστα, ο κορυφαίος τενίστας δέχτηκε έντονη κριτική για το γεγονός ότι παρέστη σε πάρτι στο Βελιγράδι χωρίς να τηρεί το social distancing.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ