Γιατρός Παγώνη: Το εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα αργήσει ακόμα... Μπορεί να έχουμε μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι (βίντεο)

«Η κατάσταση με τον κορωνοϊό παραμένει δύσκολη» τόνισε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών...

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχουν μέτρα για τον κορωνοϊό μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι, ενώ τόνισε πως το εμβόλιο θα αργήσει ακόμα.

«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία του ιού από τον Σεπτέμβριο» τόνισε η κ. Παγώνη, μιλώντας στην εκπομπή "Σήμερα" του ΣΚΑΪ, ενώ συμπλήρωσε πως τις υγειονομικές αρχές ανησυχούν τα πάρτι που γίνονται, όπως στον Εχίνο και τη Θεσπρωτία, καθώς «εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση των επαφών».

Η ίδια τόνισε πως η κατάσταση παραμένει δύσκολη, σε όλο τον κόσμο και θα πρέπει να υπάρχει ευλαβική τήρηση των μέτρων και στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι εμείς εξακολουθούμε να είμαστε σε αρκετά καλό σημείο.

Η κ. Παγώνη ανέφερε, ακόμη, πως το εμβόλιο για τον κορωνοϊό πρόκειται να αργήσει ακόμη, καθώς θα πρέπει να περάσει από διάφορες φάσεις, ώστε να εξακριβωθεί το πόσο ασφαλές και αποτελεσματικό είναι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ