Γιατρός - «μαϊμού»: Περισσότερες από 100 οι καταγγελίες για τον 47χρονο - Έτσι προσέγγιζε τους ασθενείς (βίντεο)

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία από σύζυγο θύματος... 

Περισσότερες από 100 φαίνεται πως είναι οι καταγγελίες κατά του γιατρού «μαϊμού», που, σύμφωνα με την δικογραφία, υποσχόταν θεραπεία σε βαριά πάσχοντες ασθενείς, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Εκτός από τις αρχικές 45 περιπτώσεις θυμάτων που εμπεριέχονται στην δικογραφία, μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του 47χρονου, τα στελέχη του τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έχουν δεχθεί ακόμη τουλάχιστον 55 καταγγελίες πολιτών.

Ο σύζυγος ενός από τα θύματα του κατηγορουμένου μίλησε στο Mega και υποστηρίξε απίστευτα πράγματα για την δράση του 47χρονου και τον τρόπο που προσέγγιζε τους ασθενείς.

Όπως αποκάλυψε ο άνδρας, ο 47χρονος τον προσέγγισε μέσα στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ φορούσε ιατρική ποδιά

«Γύριζε όλους τους θαλάμους, τον έβλεπα πάντα στον διάδρομο...» αποκάλυψε ο σύζυγος του θύματος, ενώ συμπλήρωσε πως του μίλησε για κάποια φάρμακα, τα οποία η γυναίκα του θα έπαιρνε στο σπίτι της.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 47χρονος είχε πρόσβαση και στους φακέλους των ασθενών, όπως καταγγέλει ο σύζυγος της γυναίκας.

 

 

Ο ίδιος αναφέρει πως του ζήτησε 2.000 ευρώ για να ξεκινήσει την θεραπεία, χρηματικό ποσό που δεν είχε ο άνθρωπος και για τον λόγο αυτό η γυναίκα του δεν ακολούθησε τελικά την "θεραπεία" του 47χρονου.

Παράλληλα, μία ακόμη καταγγελία αφορά έναν 17χρονο ο οποίος έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι, σύμφωνα με τα όσα είπε η μητέρα του παιδιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Ελεύθερου Τύπου», οι 22 καταγγελίες κατά του "ψευτογιατρού" είναι από την επαρχία (Λαμία, Λάρισα, Βόλο, Ρόδο) και οι 33 από την Αττική. 

Μία από τις καταθέσεις που έχουν ήδη καταχωρηθεί είναι και αυτή της μητέρας 17χρονου ο οποίος καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τη "θεραπεία" του 47χρονου.

Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, το παιδί της αντιμετώπιζε κινητικό πρόβλημα και μέσα σε έναν μήνα από τη διακοπή της θεραπείας του υπό τις οδηγίες του "ψευτογιατρού" καθηλώθηκε σε αναπηρικό καροτσάκι.

Παράλληλα, στο Mega μίλησε ο γιος καρκινοπαθούς από τον Βόλο, αποκαλύπτοντας τους διαλόγους του με τον "ψευτογιατρό".

 

 

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Πήγαμε, είδαμε τον γιατρό, του εξηγήσαμε και μας είπε ότι δίνει διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια, φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθήσαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του καρκινοπαθούς. 

Όπως είπε, είχε δώσει 13.000 ευρώ στον 47χρονο, τα 12.000 από τα οποία του ζήτησε πίσω, όταν ο πατέρας του άρχισε να έχει περισσότερες μεταστάσεις.

Όταν ο γιος του ασθενούς του ζήτησε να του επιστρέψει τα χρήματα, ώστε "να μην έχουμε μηνύσεις και αστυνομίες", όπως είπε χαρακτηριστικά, ο 47χρονος του τα επέστρεψε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ