Απαγωγή 10χρονης: Το τρίτο πρόσωπο, ένας μαύρος με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά - Τι απαντά η κατηγορουμένη

Εξελίξεις με την ύπαρξη τρίτου ατόμου στο δωμάτιο...

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας και μάλιστα από τη 10χρονη μαθήτρια η οποία απήχθη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Η 10χρονη περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης ως απαγωγέα της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star,  η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο. Πρόκειται για έναν μαύρο άντρα ο οποίος είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίστοιχο ισχυρισμό, περί τρίτου ατόμου, είχε προβεί και ο αδερφός της μικρής μαθήτριας.

Όπως ήταν φυσικό, η 33χρονη κλήθηκε να απαντήσει για αυτόν τον άντρα και η απάντησή της στους ισχυρισμούς του κοριτσιού ήταν ότι η μικρή είχε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

"Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της κοπέλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο", ανέφερε η κατηγορούμενη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ