Καρέ καρέ οι ουρές χιλιομέτρων στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα - Τουρίστες από τα Βαλκάνια περνούν τον έλεγχο για να έρθουν στην Ελλάδα (φωτό)

Τουρίστες από τα Βαλκάνια έρχονται στη χώρα μας...

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από το πρωί στο τελωνείο του Προμαχώνα. 

Πολλοί είναι οι τουρίστες από τα Βαλκάνια, οι οποίοι περιμένουν να περάσουν από τον σχετικό έλεγχο και το τεστ για τον κορωνοϊό ώστε να εισέλθουν στη χώρα μας.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες οι ουρές είναι μεγάλες στον συνοριακό σταθμό, με τους οδηγούς να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους.

Ο μεγαλύτερος όγκος των τουριστών προέρχεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του thestival.gr, από τη Βουλγαρία και την Σερβία, πολλοί από τους οποίους διατηρούν εξοχικά σπίτια στη Χαλκιδική, ή κατευθύνονται για τις διακοπές τους προς την Πιερία, την Καβάλα και τη Θάσο. 

Παράλληλα, κάποιοι από τους τουρίστες που έρχονται στη χώρα μας από τις χώρες των Βαλκανίων έχουν ως προορισμό τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. 

Στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα βρίσκονται από το πρωί κλιμάκια του ΕΟΔΥ, που διενεργούν τους σχετικούς ελέγχους.

Να σημειωθεί πως όσοι υποβάλλονται στα τεστ για τον κορωνοϊό θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά σε καραντίνα μιας ημέρας μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Εφόσον τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε πρέπει να παραμείνουν σε καραντίνα δεκατεσσάρων ημερών, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο.

(Photo: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ THES.GR/ ΚΑΤΡΑΤΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ