Ιδού η λίστα με τα ξενοδοχεία καραντίνας στη χώρα – Πού θα μένουν τα κρούσματα κορωνοϊού

Δείτε τη λίστα με τα καταλύματα…

Υπουργική απόφαση για τα τουριστικά καταλύματα ανακοίνωσε το υπουργείου Τουρισμού, με την οποία δημοσιοποιείται η λίστα με τα τουριστικά καταλύματα τα οποία μισθώνονται αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή φυσικών προσώπων στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κινδύνου μετάδοσης του COVID 19.

 

Η απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με την δημοσίευση της παρούσας αίρεται για τις οικείες Περιφερειακές Ενότητες ή νησιά, η υποχρεωτικότητα του στοιχείου Πρωτοκόλλου Κ του Παραρτήματος I της υπ’ αρ. 1881/29.05.2020 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (Β’2084), όπως τροποποιήθηκε με τις υπ’αρ. 8958/15.06.2020 (Β’2370) και υπ'αρ. 9418/23.06.2020 (Β'2498) όμοιες Αποφάσεις, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

Η απόφαση περιλαμβάνει τα πρώτα 62 ξενοδοχεία καραντίνας, που αντιστοιχούν στο 67% των υπολογιζόμενων αναγκών. Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν επιλεγεί 4 ξενοδοχεία καραντίνας, τα οποία βρίσκονται στους Δήμους Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Θάσου και Κάτω Νευροκοπίου.

 

Αυτά είναι τα καταλύματα:

Ο σχεδιασμός για τα ξενοδοχεία καραντίνας θα έχει οριστικοποιηθεί έως την 1η Ιουλίου, ενώ, τα περισσότερα ξενοδοχεία, ειδικά τα πολυτελείας, θα διατηρήσουν δωμάτια καραντίνας καθώς ένας τουρίστας που μένει σε πεντάστερο δύσκολα θα μείνει σε δωμάτιο των 30 ευρώ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ