Καλοκαιρινή εκδοχή της Δέσποινας Βανδή: Κόκκινο της φωτιάς για το μπικίνι της fit βεντέτας (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση της…

Η Δέσποινα Βανδή χαλαρώνει μακριά από την Αθήνα με φίλους απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές βουτιές της. Η τραγουδίστρια μας εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με τη νέα φωτογραφία της με κατακόκκινο μπικίνι και χωρίς ρετούς!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood of the day! #summervibes #summer #greece #greekislands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 

Η Δέσποινα βανδή προσέχει πολύ τη διατροφή της, γυμνάζεται καθημερινά και τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα, αφού όπως θα δείτε και εσείς δεν υπάρχει ίχνος κυτταρίτιδας και χαλάρωσης!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιτέλους Ιούνιος και πάλι! Όχι άλλη συννεφιά,να χαρούμε τον ήλιο!!! Shop.despinavandi.gr S/S 2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

 

Η Δέσποινα Βανδή έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της για τη διατροφή της: «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις»!

 

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και αναστάτωσε τους πάντες με το hot κορμί της.

 

«Ευτυχία! Να ξυπνάς σε ένα νησί, να φοράς το μαγιό σου και την καλή σου διάθεση και να μην έχεις κανένα πρόγραμμα για το πως θα εξελιχθεί η μέρα σου! Με καλή παρέα παντού είναι ωραία! #lovegreece #greekislands #greekculture #friends #hapiness», έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ