Good news βίντεο - Η Κορινθία όπως δεν την έχετε ξαναδεί: Χίλιες εικόνες, χίλιες λέξεις – Μια ωραία ιδέα του Χρίστου Δήμα (Βίντεο)

Δείτε το βίντεο Enjoy Korinthia

 

Την ευκαιρία να "διαφημίσουν" τον τόπο τους, την Κορινθία, μέσα από τη δική τους ματιά, είχαν οι κάτοικοι της περιοχής, μέσα από μία πρωτοβουλία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστου Δήμα.

 

Ο βουλευτής Κορινθίας Χρίστος Δήμας ζήτησε πριν από λίγες εβδομάδες με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να του στείλουν οι φίλοι του φωτογραφίες από όλη την Κορινθία. Η ανταπόκρισή τους ήταν πολύ μεγάλη. Συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες και 600 email με τοπία ξεχωριστά και με τις κρυμμένες ομορφιές της Κορινθίας, που μόνο οι άνθρωποι που μένουν εκεί γνωρίζουν.

 

Το φωτογραφικό υλικό συγκεντρώθηκε και δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό βιντεάκι-κάλεσμα «Enjoy Korinthia 2020» σε Ελληνες και ξένους για να επισκεφθούν την περιοχή και να περάσουν εκεί τις διακοπές τους.

 

 

 

Ουσιαστικά οι ίδιοι οι κάτοικοι έφτιαξαν ένα διαφημιστικό βίντεο του νομού Κορινθίας με αφορμή την πρωτοβουλία του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστου Δήμα.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ