Επίθεση με βιτριόλι - Για πρώτη φορά μιλάει η φίλη της 34χρονης: Η ψυχολογία της έχει σκαμπανεβάσματα, νυχθημερόν δίπλα της η μητέρα της (Βίντεο)

"Μιλήσαμε λίγο γιατί δεν επιτρέπεται να μιλάει"

H Χριστιάννα, φίλη της 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι και νοσηλεύεται από τις 20 Μαΐου στο νοσοκομείο, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφερε πως την γνώρισε πέρσι το Νοέμβριο όταν συμμετείχαν και οι δυο σε τηλεπαιχνίδι.

 

Η Χριστιάννα, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία για την υπόθεση της επίθεσης στην 34χρονη και όπως ανέφερε η ίδια στην εκπομπή "στοχοποιήθηκε από μια «φυλλάδα»" και μάλιστα δημοσίευσαν φωτογραφίες της «με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς», όπως είπε.

 

«Mε την Ιωάννα γνωριστήκαμε πέρσι. Φέτος που μετακόμισα στην Αθήνα, ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα αν και λόγω καραντίνας δεν προλαβαμε πολύ. Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι μορφωμένο, έξυπνο που έκανε δυο δουλειές και είχε μια σοβαρή σχέση ένα χρόνο. Ήταν μια κοπέλα πολύ σοβαρή. Δε γίνεται το 2020 να κρίνουμε μια κοπέλα επειδή ανεβάζει μια φωτογραφία ή πάει ταξίδια» είπε η φίλη της 34χρονης στην Τατιάνα Στεφανίδου.

 

«Η Ιωάννα δεν είχε καμία ζήλια, καμία κακεντρέχεια. Ήξερα ότι είχε χωρίσει η Ιωάννα λίγο πριν την επίθεση... Εγώ ήμουν η δεύτερη που πήγα για κατάθεση. Έμαθα για την επίθεση στην Ιωάννα από την αστυνομία. Έπαθα σοκ δεν το πίστευα. Δεν ήθελα στην αρχή να βγω να μιλήσω γιατί ήμουν σε σοκ και αργότερα ήθελα να σεβαστώ την Ιωάννα. Δεν ήθελα να το εκμεταλευτώ για να "φανώ"».

 

«Την επισκέφθηκα την Ιωάννα αλλά την είδα για πολύ λίγο λόγω της κατάστασής της. Μετά ξαναπήγα αλλα δεν μπόρεσα να τη ξαναδώ. Μιλήσαμε λίγο γιατί δεν επιτρέπεται να μιλάει» τόνισε η φίλη της.

 

Η Χριστιάννα, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και για τη δική της "στοχοποίηση", όπως την χαρακτήρισε. «Ενα πρωί, ξύπνησα και είχα μηνύματα στο κινητό μου ότι είμαι εξώφυλλο σε μια "κίτρινη" φυλλάδα με μηνύσεις στην πλάτη της. Έχω κάνει μήνυση στην εφημερίδα...» είπε η κοπέλα.

 

 

 

«Το δημοσίευμα είχε τη διεύθυνσή μου, την κατάθεσή μου, την ταυτότητά μου, κάτι που είναι ανεπίτρεπτο. Πρόκειται για μια νοσηρή κατάσταση» κατέληξε η Χριστιάννα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ