Τρίκαλα: Θρήνος για τον 15χρονο που έχασε τη ζωή του από αεροβόλο - Ήταν γιος παπά & είχε 6 αδέλφια (βίντεο)

Τραγωδία στο χωριό Θεόπετρα των Τρικάλων...

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη χθες το απόγευμα στο χωριό Θεόπετρα των Τρικάλων.

Ένα 15χρονο αγόρι, ο Αλέξανδρος Καραμίντζιος, έφυγε από την ζωή.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη ενώ ο 15χρονος έπαιζε με τα αδέρφια του στην αυλή του σπιτιού τους με ένα αεροβόλο όπλο, το οποίο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον Αλέξανδρο, όπως αναφέρει το trikalanews.gr.

Ο άτυχος Αλέξανδρος, ήταν ένα από τα επτά παιδιά της πολύτεκνης οικογένειας του κληρικού της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων Αχιλλίου Καραμίντζιου, εφημερίου του χωριού Ξηρόκαμπος.

O νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός και κατέληξε.

Στο Νοσοκομείο βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του 15χρονου.

Οι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος-όπου και διακονεί ο πατέρας του παιδιού Ιερέας Αχίλλιος Καραμίντζιος-και ο Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος, με τον οποίο ο π. Αχίλλιος ήταν συμφοιτητές, ολοκλήρωσαν εσπευσμένα τους Εσπερινούς που τελούσαν για να βρεθούν κοντά τους, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr.

Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας- νεκροτομής, αναμένεται να γίνει γνωστός και ο χρόνος που θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία του παιδιού.

Παράλληλα, αναμένεται να διερευνηθεί από την Αστυνομία πως ακριβώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα, αλλά και για ποιο λόγο ήταν γεμάτο το αεροβόλο όπλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ