Η Ελεονώρα Μελέτη «σκίζει» τα κύματα – Η εντυπωσιακή φωτό της ενώ κάνει windsurfing

Δείτε τη δημοσίευσή της…

Η Ελεονώρα Μελέτη μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για την οικογένειά της και για τις αγαπημένες της ασχολίες.

 

 

 

Τις τελευταίες ημέρες, η παρουσιάστρια εκμεταλλεύεται κάθε στιγμή προκειμένου να χαλαρώσει και να κάνει τις βουτιές της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα να έχουμε , κ να μας βρει όλους γερούς κ υγιείς. Μένουμε σπίτι αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να έχουμε επαφή! Το @byeleonorameleti ξεκινά μια σειρά από live με στόχο να μοιραστούμε σκέψεις,ιδέες, αλλά κ τρόπους ώστε να κάνουμε τη ζωή μας πιο δημιουργική, παραγωγική κ δραστήρια εν μέσω καραντίνας. Σήμερα 1/4 , στις 15:00 θα συναντήσω ζωντανά, στο 1ο live την Ειρήνη Καραμπά, επαγγελματία διατροφολόγο που θα μας βοηθήσει να αντισταθούμε στην συναισθηματική υπερφαγία κ το τσιμπολόγημα της «βαρεμάρας», θα μας προτείνει έξυπνα σνακ για να τρώμε μπροστά στη τηλεόραση, θα μας παρουσιάσει εύκολες κ ευέλικτες διατροφικές επιλογές ώστε να μην πάρουμε βάρος όσο μένουμε σπίτι! Σήμερα στις 15:00 βγαίνουμε όλοι ... από τα σπίτια μας στον αέρα του @byeleonorameleti ...τα λέμε από εκεί!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

 

 

Μάλιστα ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που τη βλέπουμε να κάνει το αγαπημένο της χόμπι, το windsurfing.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#moodoftheday #summer #summertime #wind #windsurfing photocredit : @george.vas.5209

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αθλητικός τύπος και αγαπά ιδιαίτερα τα θαλάσσια σπορ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ