Άγριες Μέλισσες: Ο Ιορδάνης ακυρώνει τον αρραβώνα με την Δρόσω – Ο Μελέτης «αδειάζει» τη μάνα του για τον Δούκα

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιες της σειράς "Άγριες Μέλισσες". 

Βρισκόμαστε σε καθοριστικό σημείο, καθώς η Ασημίνα έπαιξε το τελευταίο της χαρτί για να αποτρέψει τον γάμο της Δρόσως στο επεισόδιο της Δευτέρας και πριν το φινάλε της σειράς για φέτος.

Έτσι, ο Ιορδάνης, σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της, ακυρώνει τον αρραβώνα και ζητάει από τη Δρόσω να χωρίσουν. Εκείνη θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης.

Ο Κυριάκος αποφασίζει να φύγει από το σπίτι, μαζεύει τα πράγματά του κι αποχαιρετά την Ουρανία. Την ίδια στιγμή, το Διαφάνι ζει στον παλμό των εκλογών. Ψηφίζει σύσσωμο κι εκλέγει κοινοτάρχη, ωστόσο, το εκλογικό αποτέλεσμα θ’ ανατραπεί με την υπόγεια παρέμβαση του Δούκα.

Η Δρόσω, απελπισμένη με τη διάλυση του αρραβώνα, θα συναντηθεί με τη Μυρσίνη και την Ασημίνα και θα αναγκαστεί να αποδεχτεί τη σκληρή πρόταση της Μυρσίνης. Κι ενώ το σχέδιο του Δούκα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά, ένα τηλέφωνο θα τα ανατρέψει όλα.

 

 

Ο Μελέτης ''αδειάζει'' την Ανέτ, για τον Δούκα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «TV Έθνος», η Ελένη ζητά από τον Θωμά να χωρίσουν οριστικά και μεταξύ τους θα ακολουθήσει μια τεράστια σύγκρουση.

«Δεν μπορώ να δώσω αλλού την καρδιά μου, αυτή ανήκει στον Λάμπρο» του λέει και αργότερα συναντιέται με τον δάσκαλο, λέγοντάς του πως αποφάσισε να είναι μαζί του. Ο Κυπραίος καταρρέει, αλλά αποφασίζει να μην εκβιάσει την Ελένη με το ένοχο μυστικό του φόνου για να είναι μαζί.

Δύσκολες στιγμές θα ζήσει και η Ανέτ. Ο γιος της ο Μελέτης την «πουλάει» και τάσσεται με το μέρος του Δούκα σε όλα. Η Ανέτ καταλαβαίνει πως χρειάζεται μεγάλη υπομονή για να κερδίσει τον γιο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ