Η Ντέμη Γεωργίου & η σύντροφός της μιλούν στην Ε. Μελέτη για τον έρωτά τους, το σύμφωνο συμβίωσης & τα ομοφοβικά σχόλια (Βίντεο)

Όλα όσα είπαν...

Καλεσμένες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα», ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ντέμη Γεωργίου από το MasterChef 4 και η σύζυγός της, Άλκηστις Αλεξανδράτου.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει, το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει, ενώ η Αλκηστις αναφέρθηκε στον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της (έχουν αποκτήσει δύο παιδιά), αλλά και τη "μάχη" της με την κατάθλιψη.

«Έχουμε αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα κατά καιρούς, αλλά εγώ ποτέ δεν φοβήθηκα να μιλήσω για μένα. Με την Άλκηστη μιλήσαμε ένα βράδυ στο facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί. Κάναμε σύμφωνο συμβίωσης για να νιώσουμε ασφάλεια...» ανέφερε η Ντέμη.

Η Άλκηστις αναφέρθηκε και στη «μάχη» της με την κατάθλιψη στα 17 της χρόνια και τον γάμο της.

«Είχα κατάθλιψη. Έκανα το χατίρι στην οικογένειά μου για 28 ολόκληρα χρόνια! Μεγάλωσα σε ένα άκρως ομοφοβικό και εχθρικό περιβάλλον το οποίο δεν με βοηθούσε ούτε καν να εξελίξω τα ταλέντα μου. Έπρεπε να πάω σε μια ναυτιλιακή, ενώ εγώ πχ ήθελα να γίνω ηθοποιός» δήλωσε.

 

 

Και πρόσθεσε: «Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, απλά μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας τότε. Έμπαιναν κάποια πράγματα σε κουτάκια και ήσυχα. Δεν ήμουν ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Μου έφταιγαν όλα! Τσακωνόμουν συνέχεια. Δεν είχα νιώσει ποτέ έλξη για κάποια γυναίκα μέχρι τότε. Μετά την πρώτη γνωριμία μου με την Ντέμη τη σκεφτόμουν συνέχεια».

Για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της και ο πρώην σύζυγός της όταν τους αποκάλυψε τη σχέση της με τη Ντέμη.

«Ο άντρας μου δεν είχε κανένα πρόβλημα να δεχτεί την αλήθεια για τη σχέση μου με τη Ντέμη. Ήρθε και έμεινε μαζί μας στο σπίτι… Του μπαμπά μου του φάνηκε περίεργο. Σου λέει τέτοια γυναικάρα και θέλει γυναίκα. “Θα σου βρω εγώ έναν σωστό άνδρα” και του λέω “όχι, μπαμπά μου σε ευχαριστώ”…».

 

 

«Η μαμά μου είχε για αρκετά χρόνια θέματα, αλλά τώρα έχουμε συμφιλιωθεί απόλυτα. Περάσαμε 4 μεγάλες κρίσεις, δεν μιλούσαμε. Στην αρχή η μάνα μου νόμιζε πως πέρναγα κάποια φάση. Στο τέλος προκειμένου να μην έχει καθόλου το παιδί της το αποδέχτηκε» είπε η Άλκηστις.

Η Ντέμη, από την άλλη, γνωστή και ως βίγκαν του MasterChef 4, αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής, στις επιθέσεις που δέχτηκε, αλλά και τις φορές που κλήθηκε να μαγειρέψει κρέας.

«Ήταν δύσκολο στην αρχή συναισθηματικά, αλλά μετά εγκληματίστικα. Έβγαλα το συναίσθημα και το έκανα εντελώς μηχανικά μετά από κάποιο σημείο… Για μένα θυσίασα ένα κομμάτι του εαυτού μου μέσα στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να ακούγεται η λέξη βίγκαν και να μπορεί ο κόσμος να συνδέσει ότι αυτό που μαγειρεύουμε ήταν ζωντανό και αυτή τη στιγμή είναι νεκρό και συνεπώς είναι πτώμα. Δέχθηκα πολλές επιθέσεις από βίγκαν, είναι αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ