Ζέτα Δούκα: Τα εντυπωσιακά γενέθλια της 4χρονης Θάλειας της – Η «υγιεινή» τούρτα έκπληξη & οι εικόνες αγάπης (Φωτό)

Χρόνια πολλά Θάλεια!

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς διοργάνωσαν ένα ξεχωριστό πάρτι για τα γενέθλια της κόρης τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά ❤️❤️μου! #celebrating #love #everyday #family #myman #mydaughter #blessed #valentinesday2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Η Ζέτα Δούκα μοιράστηκε με τους followers της μια σειρά παραμυθένιων φωτογραφιών.

Όπως ανέφερε η όμορφη ηθοποιός είχε δώσει στη Θάλεια την υπόσχεση να κάνουν ένα όμορφο πάρτι για τα γενέθλια της, αφού η μικρή έκλεισε τα τέσσερα εν μέσω καραντίνας στις 2 Απριλίου.

 

 

Στο πάρτι βρέθηκαν φίλοι της μικρής Θάλειας αλλά και της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά, ενώ το θέμα του ήταν το καρπούζι.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να βρίσκουμε την αγάπη και να την γιορτάζουμε κάθε στιγμή! #love #joy #gratitude #mydaughter #celebratetogether

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Έτσι λοιπόν, όλοι μαζί πέρασαν ένα ξεχωριστό απόγευμα και η Ζέτα Δούκα δε δίστασε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα πέρασαν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Υπάρχει κάτι πιο ωραίο από το να περνάμε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά μας, παίζοντας και μαθαίνοντας;; Τώρα που έρχεται τριήμερο και θα έχουμε περισσότερες ώρες διαθέσιμες για την οικογένεια , ας κάνουμε κάτι όλοι μαζί! Γενικώς ειναι ωραίο να καθιερώσουμε μια μέρα «οικογενειακού παιχνιδιού» όπου όλη η οικογένεια θα έρθει κοντά και θα συσφίξει τους δεσμούς της. Παράλληλα, το παιδί μαθαίνει, εκτός της έννοιας της οικογενειακής συνοχής, να «ακολουθεί κανόνες» και πως κάθε «κίνηση» έχει και μία συνέπεια. Μέσω των επιτραπέζιων παιχνιδιών γνώσεων της «50/50 Games», η Ελληνική Μυθολογία γίνεται παιχνίδι προσφέροντας διασκέδαση και γνώσεις σε μικρούς και μεγάλους. Οι 12 άθλοι του Ηρακλή, Αχιλλέας - ο Πόλεμος στη Τροία και το ταξίδι του Οδυσσέα στην Ιθάκη ζωντανεύουν τώρα στο… σπίτι , με τρία ολοκαίνουργια επιτραπέζια παιχνίδια από την «50/50 Games»! Αλήθεια , πόσο καλά γνωρίζετε τους ήρωες της ελληνικής Μυθολογίας; @5050games.gr #5050games #παιχνίδια #μυθολογία #επιτραπέζιαπαιχνίδια #θεοιτουολυμπου

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

«Πρέπει να κρατάς τις υποσχέσεις που δίνεις, ιδίως σε ένα μικρό παιδί! Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της Θαλειας εν μέσω καραντίνας στις 2/4 και την υπόσχεση που της δώσαμε τότε να της κάνουμε ένα κανονικό πάρτι όταν θα μπορούμε, προσκαλέσαμε χθες λίγους και καλούς φίλους της/μας και ξανά-γιορτάσαμε τα 4 χρόνια της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό το ΣΚ πήγαμε οικογενειακώς στις Σπέτσες για να συμμετάσχουμε στο @spetses_marathon. Είχα να πάω από το 2013, μια μέρα μετά αφότου γνώρισα τον Μιχάλη και φέτος τρέξαμε μαζί τα 5χλμ. Λίγο πριν τον τερματισμό , πιαστήκαμε από το χέρι και περάσαμε την αψίδα, σημειώνοντας ακριβώς τον ίδιο χρόνο, 23’26”! Έτσι όπως κάνουν οι συναθλητές ομάδας, οι συνοδοιπόροι στην ζωή... Μετά, αγκαλιάσαμε το παιδί μας, την Θάλεια , η οποία την προηγούμενη μέρα έκανε τον πρώτο της αγώνα στα 500μ και 2 ώρες μετά, έδωσα το κύπελλο στην φιλη μου και νονά της Θάλειας , @katesapari που κέρδισε την 1η θέση στο μικτό( 5 χλμ κολύμπι και 25χλμ τρέξιμο!) . Στους αγώνες της ζωής, ειναι σημαντικό να είσαι δυνατός και όσο το δυνατόν καλύτερα προπονημένος• είναι όμως σημαντικότερο να έχεις συμπαίκτες που σε βοηθούν να τερματίζεις και να αισθάνεσαι πλήρης κι ευτυχισμένος! Κι αυτό μου το προσφέρουν απλόχερα η οικογένεια και οι φίλοι μου και νιώθω αληθινή ευγνωμοσύνη που υπάρχουν! #family #familyrules #familygoals #myman #mydaughter #myfriends #familyandfriends #blessed #grateful #happy #spetsesminimarathon #2winis2participate

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Πόσο ανάγκη είχαμε όλοι να ξεσκάσουμε, να χορέψουμε και να υποδεχτούμε αυτό το -ιδιαίτερο- καλοκαίρι, δεν περιγράφεται! Το θέμα του πάρτι ήταν το καρπούζι που κυριολεκτικά μας κατέκλυσε...» ανέφερε η ίδια.

 

 

Η, δε, τούρτα της μικρής ήταν η «καταπληκτικότερη τούρτα που έχω δοκιμάσει (vegan με μαύρη σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη) και τα vegan red velvet καρπουζάκια», όπως έγραψε η ευτυχισμένη μαμά.

 

 

«Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ! Και του χρόνου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Δούκα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Πρέπει να κρατάς τις υποσχέσεις που δίνεις, ιδίως σε ένα μικρό παιδί! Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της Θαλειας εν μέσω καραντίνας στις 2/4 και την υπόσχεση που της δώσαμε τότε να της κάνουμε ένα κανονικό πάρτυ όταν θα μπορούμε, προσκαλέσαμε χθες λίγους και καλούς φίλους της/μας και ξανά-γιορτάσαμε τα 4 χρόνια της! Ποσο ανάγκη είχαμε όλοι να ξεσκάσουμε, να χορέψουμε και να υποδεχτούμε αυτό το -ιδιαίτερο- καλοκαίρι, δεν περιγράφεται! Το θέμα του πάρτυ ήταν το καρπούζι ? που κυριολεκτικά μας κατέκλυσε, χάρη στην φανταστική διακόσμηση που επιμελήθηκε η @deborahpergamali, στην πιο μεγάλη και δροσερή ταράτσα των νοτίων προαστίων! Η @playtivity_events απασχόλησε υπέροχα τα παιδάκια μας με παιχνίδια, κατασκευές και χορούς ενώ η @freshpatisserie έδωσε ρέστα με την καταπληκτικότερη τούρτα που έχω δοκιμάσει ( vegan με μαύρη σοκολάτα, χωρις ζάχαρη) και τα vegan red velvet καρπουζάκια???. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ! Και του χρόνου #birthdayparty #summerparty #watermelon #friendsarefamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

 

Η μικρή τους πριγκίπισσα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στη ζωή της Ζέτας Δούκα και του αγαπημένου της Μιχάλη Χατζηαντωνά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα... Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις... Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο...! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Το ζευγάρι απέκτησε το κοριτσάκι του, μετά από ένα πολύωρο τοκετό το 2016 και από τότε η ζωή τους έχει αλλάξει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυριακάτικες αγκαλιές... #Sunday #hugs #kisses #mydaughter #motherdaughter #familytime

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Τώρα μάλιστα που η Θάλεια, έχει αρχίσει να μεγαλώνει, οι βόλτες και τα παιχνίδια δεν έχουν τέλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ