Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας: Ο Τέρενς Κουίκ παρουσιάζει δελτίο ειδήσεων στο ΕΞΤΡΑ TV Κύπρου – Δίπλα του η Τζώρτζια Παναγή

Στην τηλεόραση επιστρέφει ο Τέρνες Κουίκ, μετά την ενασχόλησή του με την πολιτική...
 

Ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος άφησε για λίγο την δημοσιογραφία  για να ασχοληθεί με την πολιτική, γύρισε στην τηλεόραση την οποία υπηρέτησε για πολλά χρόνια.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, λοιπόν, παρουσιάζει και πάλι δελτίο ειδήσεων, αυτή τη φορά σε τηλεοπτικό κανάλι της Κύπρου και συγκεκριμένα στο «ΕΞΤΡΑ TV».

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, κάθε Σαββατοκύριακο, αλλά και τις Δευτέρες θα λέει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κύπρου, ενώ κάθε Δευτέρα θα παρουσιάζει και μια εκπομπή με συνεντεύξεις και θέματα επικαιρότητας.

Από την Τρίτη έως την Παρασκευή, ενημερώνει τους φίλους τους στο Twitter, ότι θα βρίσκεται στην Αθήνα για... «τις γνωστές υποχρεώσεις».

 

 

 

 

Μάλιστα, συμπαρουσιάστριά του είναι πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η Τζώρτζια Παναγή, η οποία, μετά το πέρασμά της από την ελληνική τηλεόραση επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και βρέθηκε στο πλευρό του Τέρενς Κουίκ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ