Υπόθεση θανάτου Λίνας Κοεμτζή: Κατέθεσε ο πρώην σύντροφος της 22χρονης φοιτήτριας

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας...

Εντοπίστηκε και κατέθεσε ο σύντροφος της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας τον Νοέμβριο του 2016.

Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να εντοπίσουν τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο για σπουδές και τον κάλεσαν να έρθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή ‘Αλήθειες με τη Ζήνα’, κλήθηκε σε ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει απαντήσεις. Πριν από τον συγκεκριμένο άνδρα είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση η μητέρα του.

Σκοπός της αστυνομικής έρευνας είναι η παροχή στοιχείων στον εισαγγελέα, ώστε να αποφασίσει εκείνος αν θα προχωρήσει στην άσκηση δίωξης ή όχι.

Στο σπίτι του συγκεκριμένου άνδρα είχαν κάνει έφοδο οι αστυνομικοί και είχαν κατασχέσει υπολογιστές, κινητά και υλικό που ενδεχομένως δώσει πολύτιμα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας

Σύμφωνα με την κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα, ο πρώην σύντροφος της Λίνας Κοεμτζή φέρεται ότι είναι το ένα από τα δύο άτομα που εμφανίστηκαν από το πουθενά στο σημείο όπου είχε πέσει η 22χρονη και έψαχναν γύρω από τη σορό της αναζητώντας ένα στικάκι.

"Βρισκόμαστε σε πολύ ευαίσθητη καμπή σε ό,τι αφορά την έρευνα και θεωρώ ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε απόδοση συγκεκριμένων κατηγοριών σε συγκεκριμένα πρόσωπα, γιατί υπάρχει ένας αυτόπτης μάρτυρας που είδε δύο άτομα... Πρέπει να βρούμε ποιος λέει ψέματα και ποιοι ήταν αυτοί οι δύο”, είχε δηλώσει στην Espresso ο δικηγόρος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ