Το κλικ που προτιμά από τον γάμο του πριν 25 χρόνια, δημοσίευσε ο πρίγκιπας Παύλος – Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο (Φωτό)

"25 χρόνια ευτυχίας παντρεμένος με την αγαπημένη μου Marie Chantal"

Ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 1995 στον στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφία με τις ευλογίες του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρου του Α΄ και παραβρέθηκε μεταξύ άλλων γαλαζοαίματων και η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισάβετ!

 

 

 

Το ζευγάρι που απέκτησε 5 υπέροχα παιδιά είναι ευτυχισμένο και αγαπημένο και χθες που είχαν την επέτειό τους δημοσίευσαν φωτογραφίες τους δίπλα στα υπέροχα λουλούδια σαν αυτά που είχαν στο γάμο τους γράφοντας ο ένας για τον άλλο λόγια αγάπης!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meji Shrine Tokyo ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) στις

 

 

Ο Παύλος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, έγραψε για την αγαπημένη του: «25 χρόνια ευτυχίας παντρεμένος με την αγαπημένη μου Marie Chantal. Eίσαι το ίδιο όμορφη έξυπνη και ένα άτομο με χιούμορ όπως ήσουν πριν 25 χρόνια! Σε λατρεύω περισσότερο από ποτέ και σε ευχαριστώ που ήσουν η καλύτερη μητέρα στα 5 υπέροχα παιδιά μας!»

 

 

 

Ο γάμος του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ήταν σίγουρα το γεγονός της χρονιάς, με την κομψότατη νύφη να λάμπει μέσα στο Valentino νυφικό της.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to my dearest @realmrvalentino ! Wishing you all the best, miss you and can’t wait to see you again! ????@giancarlogiammetti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie-Chantal of Greece (@mariechantal22) στις

 

 

Μάλιστα, δημιουργήθηκε και ειδικά για την ημέρα του γάμου τους σερβίτσιο με τα αρχικά τους και την ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου.

(Photo: @royal_greece/ instagram)

 

Χαρούμενη επέτειος…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ