Όταν εισέβαλε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη - ''Ετοιμάσου'' (βίντεο)

Το παρασκήνιο της "εισβολής" του Δημήτρη Κοντομηνά...

Με αφορμή το χθεσινό αντίο της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση έπειτα από 29 ολόκληρα χρόνια ο Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στην είσοδο του Δημήτρη Κοντομηνά, στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, 4 χρόνια πριν. 

Μιλώντας στο "Happy Day στον Alpha", o δημοσιογράφος είπε «Τότε με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έδειξε πως είναι επαγγελματίας μέχρι την τελευταία στιγμή».

Συνέχισε, δε, λέγοντας «Θα σας αποκαλύψω ένα μόνο πράγμα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, στην κορύφωση του αγώνα για να διατηρηθεί το κανάλι όρθιο, σε μια στιγμή πάρα πολύ δύσκολη, είχε έρθει στα studio pro στην Παλλήνη ο τότε ιδιοκτήτης του σταθμού. Δεν είπε σε κανέναν τίποτα και μου είπε στο αυτί πάμε μαζί κάτω να δούμε την Ελένη. Μου είπε ετοιμάσου».

 

«Τα “ετοιμάσου” τα δικά του ήταν πυρηνικές βόμβες. Και μπουκάραμε μέσα στο πλατό. Στην κουζίνα, την ώρα της μαγειρικής... Εκεί που η Μενεγάκη δεν γνώριζε την άφιξη του τότε ιδιοκτήτη του σταθμού δεν τα έχασε. Εκεί έδειξε πόσο επαγγελματίας ήταν».

Ο Δήμος Βερύκιος είπε, επίσης, για την παρουσιάστρια πως «έχει και επιχειρηματικό μυαλό. Οι διαπραγματεύσεις που έκανε με τον ιδιοκτήτη για το δικό της μπάτζετ, δεν παίζονται. Με όλη μου την αγάπη, κάθε επιτυχία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ