Κράτησε ομπρέλα στον σκύλο για να μη βραχεί! Ο σεκιουριτάς που έγινε παγκοσμίως viral για την καλή του πράξη (Φωτό)

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο…

Έξω από το κατάστημα Morrison's στο Giffnock, ένας από τους πελάτες είχε δέσει τον σκύλο του ώστε να κάνει του ψώνια όταν, όμως, συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς στο East Renfrewshire και το γκόλντεν ριτρίβερ δεν μπορούσε να μετακινηθεί για να βρει καταφύγιο...

Τότε βρέθηκε ένας αξιωματικός ασφαλείας, ο οποίος πλησίασε το φιλικό τετράποδο κρατώντας, από πάνω του μια ομπρέλα για να μη βραχεί.

Κάτοικος της περιοχής, έτυχε να περνά από το σημείο και φωτογράφισε το τρυφερό στιγμιότυπο, αναρτώντας την φωτογραφία στο Twitter. «Μπράβο σε αυτόν τον άνδρα σεκιούριτι των Morrisons που κράτα αυτό το καλό αγόρι στεγνό. Είπε "δεν ξέρεις πώς νιώθουν οι σκύλοι για τη βροχή"».

Η ανάρτηση της 25χρονης Mel Gracie διαδόθηκε παντού και το στιγμιότυπο έγινε viral. Όπως ήταν φυσικό, σχεδόν αμέσως αναγνωρίστηκε και ο Ethan Dearman, που σχολίασε κάτω από την εικόνα: «Δεν περίμενα ότι θα γίνω viral στο twitter έτσι. Ήξερα ότι έκανα μερικούς ανθρώπους να χαμογελάσουν αλλά αυτό είναι το κάτι άλλο».

 

 

 

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου ευχαρίστησε τον Dearman, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την εποχή που ο γλυκύτατος Freddie ήταν ακόμη κουτάβι.

 

 

 

«Ευχαριστώ τον @dearmanethan που κράτησε την ομπρέλα πάνω από τον Freddie όταν άρχισε να βρέχει. Τόσο ευγενικό. Είναι επίσης το ίδιο καλός με τον αδελφό μου Στιούαρτ, τον μπαμπά μου και τον Freddie! Εδώ ο Freddie όταν ήταν ακόμη κουτάβι!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ