Ελένη Μενεγάκη: «Σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα & τις κάμερες» - Η «ζεστή» αγκαλιά με την κόρη της, Λάουρα (Φωτό)

"θα είμαι πάντα η Ελένη ...σας!"

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή «Ελένη».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Η αγαπημένη σε όλους παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και 29 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση.

 

 

Μια εκπομπή γεμάτη αναδρομές, παλιούς και νέους συνεργάτες, πολλές εκπλήξεις και πολλές συγκινήσεις.

 

 

Η Ελένη Μενεγάκη σχεδόν ένα 24ωρο μετά το τηλεοπτικό της «αντίο» θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από την τελευταία της εκπομπή, όπως μια τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της Λάουρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ποια απο τις αποχρωσεις του μπλε ειναι η αγαπημενη σας ??? #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Η καλλονή παρουσιάστρια συνόδευσε αυτές τις φωτογραφίες με ένα μακροσκελές κείμενο, όπου αναφέρει πως σκοπεύει να αποτραβηχτεί για λίγο από τα φώτα και τις κάμερες, θα πάρει τον χρόνο της και θα "τα λέει" με τους followers της μέσω των social media.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στιγμές.... #eleni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

«Λίγες στιγμές ακόμα από χτες ...στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού ... λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ... Live in color!! Φορεμα @diamond_creations__boutique Κολιε ματι #analithosjewelry #summercolors

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Η αγκαλιά και τα χαμογέλα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρόνιας ( Νικο Αγγελοπουλε ήσουν υπέροχος , σ' ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη , φροντίδα , υπομονή και γέλιο) ... η αγκαλιά της Λάουρας μου ... η φωτό που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά και την οικογένεια μου ...το ήξεραν αλλά ... και οι κάμερες ... πάντα στην ζωή μου ... κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμενα !

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#eleni ... #lookoftheday Φορεμα #tedbaker Πεδιλα #stevemadden #nakshoes #fashiondress #fashionprint #womenfashion #ootd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες ... θα πάρω τον χρόνο μου ... εδω θα τα λέμε πια ... χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα , μπορεί να σας ανεβάζω 10 φωτό στην σειρά η μπορεί να χάνομαι για μέρες .... μη με παρεξηγήσετε...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λιγες στιγμες ακομα απο χτες ...στιγμες εκτος τηλεοπτικου φακου ... λιγο πριν την εκπομπη και μεσα απο την εκπομπη πισω απο τις καμερες ! Η αγκαλια και τα χαμογελα με τον σκηνοθετη της τελευταιας μου χρονιας ( Νικο Αγγελοπουλε ησουν υπεροχος , σ ευχαριστω που με συνοδεψες με αγαπη , φροντιδα , υπομονη και γελιο) ... η αγκαλια της Λαουρας μου ... η φωτο που ειμαστε ολοι μαζι την ημερα της γιορτης μου ( οταν ανακοινωσα οτι φευγω ) τοτε που ξαφνιασα για αλλη μια φορα τους συνεργατες αλλα κ την οικογενεια μου ...το ηξεραν αλλα ... και οι καμερες ... παντα στην ζωη μου ... κι εγω εκει για εσας και εσεις για εμενα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες ... θα παρω τον χρονο μου .... εδω θα τα λεμε πια ... χωρις προγραμμα και ραντεβου , αυθορμητα , μπορει να σας ανεβαζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χανομαι για μερες .... μην με παρεξηγησετε ... θα ειμαι παντα η Ελενη ...σας ! #eleni #elenitsa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

θα είμαι πάντα η Ελένη ...σας ! #eleni #elenitsa», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ