Ο Kanye West επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ; «Κατεβαίνω για να κτίσω το μέλλον μας» (φωτό)

Μετά τον Trump, ο... Kanye West;

Ο Kanye West ανακοίνωσε μέσω twitter την υποψηφιότητά του για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής!

 

 

Και ενώ νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, ο γνωστος ράπερ και σύζυγος της τηλεπερσόνας δήλωσε... έτοιμος να κυβερνήσει τις ΗΠΑ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στο tweet του, ο Kanye «πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και κτίζοντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ».

 

 

Το 2018, ο West, ο οποίος ήταν ένας από τους λίγους διάσημους καλλιτέχνες που στήριξε ανοικτά τον Donald Trump, ανακοίνωσε ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα μερικές εβδομάδες αφού εμφανίστηκε με καπέλο με το σύνθημα “Make America Great Again” (Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη) και εκφράζοντας την αγάπη του για τον πρόεδρο σε μια ασυνήθιστη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο.

 

 

 

 

Μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο δήλωσε ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω», προσθέτοντας ότι αποστασιοποιείται «από τα πολιτικά πράγματα και θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο να είμαι δημιουργικός», όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

 

Και όπως φαίνεται τώρα θεωρεί ότι... ήρθε η δική του ώρα να γίνει κάτοικος του Λευκού Οίκου.

 

 

Την... υποψηφιότητά του έσπευσε να υποστηρίξει η σύζυγός του, Kim Kardashian, η οποία φαίνεται πως ονειρεύεται ήδη να βρεθεί στη θέση της Πρώτης Κυρίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Την υποστήριξή του στον ράπερ δήλωσε και ο εφευρέτης Elon Musk. Με μήνυμά του στο twitter, είπε στον West πως «έχει την πλήρη στήριξή του».

Πολλές - και χιουμοριστικές κυρίως - ήταν οι αντιδράσεις από τους χρήστες του twitter για την υποψηφιότητα του Kanye West...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Γνωρίζοντας τους Αμερικανούς δεν θα εκπλαγώ αν ο Kanye West εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ» σχολίασε χρήστης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

 

 

Κανείς δεν γνωρίζει αν ο ράπερ εννοεί όντως τα όσα είπε και σκέφτεται σοβαρά να κατέβει ως υποψήφιος στις Εκλογές του Νοεμβρίου ή αν πρόκειται για μία ακόμη εκκεντρική δήλωσή του, με σκοπό να προκαλέσει...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος θα δείξει τις προθέσεις του Kanye...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ