Ανείπωτη τραγωδία στην Κίνα με 21 μαθητές νεκρούς - To λεωφορείο έπεσε σε λίμνη - Πλημμύρες στην "καταραμένη" πόλη Ουχάν (φωτό - βίντεο)

 119 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται σε όλη τη χώρα, λόγω των σφοδρών καταιγίδων.

Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Κίνα, όταν ένα λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν αθητές, εξετράπη - υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες - της πορείας του και έπεσε σε τεχνητή λίμνη.

Τουλάχιστον 21 άτομα έχουν χάσει την ζωή τους, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ενώ 15 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Anshun της επαρχίας Guizhou στη νοτιοδυτική Κίνα, όπως μετέδωσε το δίκτυο CCTV, ενώ οι προσπάθειες διάσωσης των επιβατών από τις αρχές συνεχίζονται. 

Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μαθητές που επέβαιναν στο λεωφορείο πήγαιναν να λάβουν μέρος στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε το China Daily, στην "καταραμένη" πόλη Wuhan, από όπου ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού, έπεσε χθες ποσότητα- ρεκόρ βροχής ύψους 426 χιλιοστόμετρων, με τους δρόμους να πλημμυρίζουν.

Να σημειωθεί, δε, πως τις τελευταίες ημέρες 119 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους ή αγνοούνται σε όλη τη χώρα, λόγω των σφοδρών καταιγίδων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ