Πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Βρετανό δημοσιογράφο με μόλις 4 καλεσμένους- Το εντυπωσιακό νυφικό (φωτό - βίντεο)

Ο πρώτος βασιλικός γάμος εν μέσω κορωνοϊού....

Η πριγκίπισσα Ράγια της Ιορδανίας παντρεύτηκε χθες σε μια πολύ λιτή τελετή στο Λονδίνο τον Βρετανό δημοσιογράφο και 8 χρόνια νεότερο της, Νεντ Ντόνοβα. 

Αυτός ήταν και ο πρώτος βασιλικός γάμος που δεν θύμιζε σε τίποτα την αίγλη και την χλιδή που είθισται σε τέτοιες εκδηλώσεις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Να σημειωθεί πως στον γάμο οι καλεσμένοι ήταν μόνο 4. 

 

 

 

Οι δυό τους θα παντρευόντουσαν τον Απρίλιο ωστόσο, ο Covid-19 ανέτρεψε τα χαρούμενα σχέδια του ζευγαριού. 

Η πριγκίπισσα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο twitter ένα μήνυμα και ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν! Συγκεκριμένα έγραψε: «Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά μηνύματα για τον γάμο μας. 

 

 

Ενώ ο γάμος είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Απρίλιο στην Ιορδανία, η πανδημία άλλαξε τα σχέδια και ήταν πιο ασφαλές για την οικογένεια του συζύγου μου να γίνει η τελετή στο Ηνωμένο Βασίλειο» πρόσθεσε, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από την τελετή. «Θεού θέλοντος ανυπομονούμε να γιορτάσουμε στην Ιορδανία, μόλις οι περιστάσεις το επιτρέψουν».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#NEW #royalwedding Princess Raiyah bint Al Hussein's wedding took place today at Her Majesty's residence in London.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan's Royal Family (@jordansroyalfamily) στις

 

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η καλλονή Ράγια επέλεξε ένα υπέροχο μακρυμάνικο νυφικό με δαντέλα και πέπλο. Από την άλλη ο κατάξανθος γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο σακάκι, γκρι ριγέ παντελόνι και μαύρα παπούτσια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ