Αργυρώ Μπαρμπαρίγου - Ελένη Μενεγάκη μια σχέση αγάπης 17 χρονών: Η σεφ ξετυλίγει το φωτοάλμπουμ των αναμνήσεων με το κορίτσι που έγινε βασίλισσα (Φωτό)

"Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει, να αγαπά, να απολαμβάνει την κάθε στιγμή..."

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να επέλεξε να αποσυρθεί, τουλάχιστον για έναν χρόνο, από την τηλεόραση, ωστόσο οι συνεργάτες της δεν σταματούν να αναρτούν φωτογραφίες από τη συνεργασία τους μαζί της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Λιγες στιγμες ακομα απο χτες ...στιγμες εκτος τηλεοπτικου φακου ... λιγο πριν την εκπομπη και μεσα απο την εκπομπη πισω απο τις καμερες ! Η αγκαλια και τα χαμογελα με τον σκηνοθετη της τελευταιας μου χρονιας ( Νικο Αγγελοπουλε ησουν υπεροχος , σ ευχαριστω που με συνοδεψες με αγαπη , φροντιδα , υπομονη και γελιο) ... η αγκαλια της Λαουρας μου ... η φωτο που ειμαστε ολοι μαζι την ημερα της γιορτης μου ( οταν ανακοινωσα οτι φευγω ) τοτε που ξαφνιασα για αλλη μια φορα τους συνεργατες αλλα κ την οικογενεια μου ...το ηξεραν αλλα ... και οι καμερες ... παντα στην ζωη μου ... κι εγω εκει για εσας και εσεις για εμενα ! Τωρα σιγα σιγα θα κανω λιγο πισω απο τα φωτα και τις καμερες ... θα παρω τον χρονο μου .... εδω θα τα λεμε πια ... χωρις προγραμμα και ραντεβου , αυθορμητα , μπορει να σας ανεβαζω 10 φωτο στην σειρα η μπορει να χανομαι για μερες .... μην με παρεξηγησετε ... θα ειμαι παντα η Ελενη ...σας ! #eleni #elenitsa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

 

Με μία συγκινητική ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησε να μοιραστεί τις δικές της αναμνήσεις από την τηλεοπτική συνύπαρξή της με τη «ωραία Ελένη».

 

 

«Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά, όταν με κάλεσε από την Πάρο, για casting στον ΑΝΤ1. Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο.

 

 

Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση.

 

 

Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα.

 

 

Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει, να αγαπά, να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετί από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γνώρισα την Ελένη @elenimenegaki το 2003 για πρώτη φορά από κοντά ,όταν με κάλεσε από την Πάρο ,για casting στον ΑΝΤ1 . Όταν μπήκε στο στούντιο ήταν σαν να διπλασιάστηκαν ξαφνικά τα φώτα. Έλαμπε και γέμιζε τον χώρο. Σκίαζε το κάθε τι η λάμψη της. Χάρισμα που δεν ξαναείδα σε άλλο πρόσωπο όσα χρόνια είμαι στην τηλεόραση. Από τότε συνεργαστήκαμε πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια και κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο η λάμψη αυτή κάλυπτε τα πάντα. Η Ελένη είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει,να αγαπά,να απολαμβάνει την κάθε στιγμή το καθετι από μια μπουκιά καλομαγειρεμένο φαγητό μέχρι τα δώρα της ζωής. Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε ,να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει ??? ? 2007 Κ.Πηγαδάς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argiro Barbarigou (@argirobarbarigou) στις

 

Είναι η Ελένη που αγαπάμε είναι η δική μας Ελένη #eleni Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε, να ξεκουραστείς και να απολαύσεις ξέγνοιαστη όσα επιθυμείς γιατί σου αξίζει!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ