Τζόνι Ντεπ - Άμπερ Χερντ: Στο δικαστήριο το πρώην ζευγάρι – Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον ηθοποιό να χτυπάει ντουλάπια & να πετάει μπουκάλια

Ξεκίνησε η δίκη των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ. 

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον μιας βρετανικής ταμπλόιντ, σχετικά με δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ κατηγορούσε την Χέρντ για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο 57χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής των "Πειρατών της Καραϊβικής" κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της Sun, της News Group Newspapers, και του διευθυντή της Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ "αυτός που χτυπάει την σύζυγό του".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚡️Эмбер Херд и Джонни Депп прибыли в суд: там ближайшие три недели будут решать, кто в их несчастливом браке был абьюзером ⠀ Газета The Sun как-то написала, что Депп — жуткий монстр, который избивал жену, и именно этот материал он сейчас собирается оспорить. На стороне Джонни — мать его детей Ванесса Паради и бывшая девушка Вайнона Райдер: обе уверены, что актер и мухи не обидит, о чем и расскажут в суде. ⠀ Херд все это время будет присутствовать в зале, несмотря на попытки юристов Джонни запретить The Sun приглашать его «жертву» как свидетеля. Самая напряженная встреча века произойдет уже сегодня, а пока экс-супругов, которые три года не виделись и поливали друг друга грязью, провели в здание в разное время. ⠀ #amberherd #herd #johnydepp #abuser #johnnydeppisnotabuser #ДжонниДепп #ЭмберХерд #абьюзер #абьюзивныеотношения #стрелочкаповернулась

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Новости Голливуда (@hollywoodnews.rus) στις

 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, κατά την πρώτη μέρα της δίκης, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου, προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου ένα βίντεο από στιγμή έντασης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ στην κουζίνα του σπιτιού τους.

 

 

Στο βίντεο φαίνεται ο γνωστός ηθοποιός να περιφέρεται μέσα στο δωμάτιο σε έξαλλη κατάσταση, να χτυπάει τα ντουλάπια της κουζίνας και να πετάει πράγματα στο πάτωμα, ενώ φωνάζει και βρίζει. Κατά τη διάρκεια του 90 δευτερολέπτων βίντεο, ο Ντεπ φωνάζει "θες να δεις τι σημαίνει τρέλα;" στην Χερντ, ενώ φαίνεται να αρπάζει ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί, να βάζει σε ένα μεγάλο ποτήρι και μετά να το πετά.

 

 

Ο δικηγόρος του Ντεπ, Ντέιβιντ Σέρμπορν, ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή του προς το Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου, όπου εμφανίστηκαν και οι δύο ηθοποιοί, ότι η υπόθεση για δυσφήμιση αφορά "τον γνωστό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ" και "ισχυρισμούς ότι κακοποίησε σοβαρά την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ".

 

 

 

 

"Όχι μόνο μια φορά αλλά τουλάχιστον σε 14 διαφορετικές περιπτώσεις, όπως υποστηρίζει, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα και ήταν τέτοια η βία ώστε η κα Χερντ να φοβάται για την ίδια της την ζωή", σύμφωνα με την ανακοίνωσή του.

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Χερντ έκανε για πρώτη φορά την καταγγελία αυτή τον Μάιο του 2016 όταν εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα εις βάρος του Ντεπ σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, όπου εμφανίστηκε με μώλωπες στο πρόσωπο που είχαν προκληθεί σε ένα περιστατικό έξι ημέρες νωρίτερα, αναφέρει το ΑΠΕ.

H νεαρή ηθοποιός υποστήριξε τέλος πως ο Ντεπ εξαπέλυε επιθέσεις στην πρώην σύζυγό του σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ