Ερέτρια: Έπιασαν επ' αυτοφώρω τον δάσκαλο με 14χρονη μαθήτρια σε ερημικό σημείο – Είχαν δεσμό από το δημοτικό

Aπίστευτες αποκαλύψεις...

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε και δεύτερη σύλληψη δασκάλου, με την κατηγορία της αποπλάνησης ανήλικης μαθήτριας.

Αυτή τη φορά το περιστατικό είναι στην Ερέτρια της Εύβοιας και προηγήθηκε ανώνυμη καταγγελία στην εισαγγελία.

Γονείς και μαθητές στην Ερέτρια είναι ανάστατοι καθώς ο δάσκαλος φέρεται να διατηρούσε σχέση με το 14χρονο κορίτσι, από τότε που εκείνη ήταν μαθήτρια στο δημοτικό που διδάσκει εκείνος.

Σύμφωνα με το Mega, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι δάσκαλος, ετών 51, διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα 14χρονο κορίτσι.

Αμέσως δόθηκε εντολή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η καταγγελία ευσταθεί.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε απ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού.

Ο καθηγητής είχε οδηγήσει τη μαθήτρια σε μια ερημική τοποθεσία, ένα νησάκι στην περιοχή, όπου η πρόσβαση γίνεται μέσω πεζογέφυρας.

 

 

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε τόσο στον εισαγγελέα όσο και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται ότι έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου όπου εργάζεται ο 51χρονος να δηλώνει ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ