Όσα έγιναν στην εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας: Ο Κυριάκος & η κομψή Μαρέβα Μητσοτάκη, η σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου (φωτό)

Οι κομψές εμφανίσεις των κυριών...

Σε μία όμορφη βραδιά, με θέα την Ακρόπολη και τους υπέροχα φωτισμένους στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης από την χώρα μας.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρώην Πρωθυπουργός και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Γιώργος Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς και άλλα μέλη της Κυβέρνησης.

Οι κυρίες έκλεψαν την παράσταση με τις κομψές εμφανίσεις τους... Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο πουκάμισο το οποίο συνδύασε με σατέν παντελόνα - σαλβάρι σε μπεζ απόχρωση και αρχαιοελληνικά σανδάλια.

Η κ. Σακελλαροπούλου επέλεξε λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπ και εντυπωσιακά σκουλαρίκια...

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε και εκείνη λευκό σύνολο, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση. 

Ήταν μία όμορφη βραδιά, κάτω από τα αστέρια και την Ακρόπολη, την οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, συνοδεία κλασικής μουσικής.

(Photo: EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ