Όσα έγιναν στην εκδήλωση της ελληνικής προεδρίας: Ο Κυριάκος & η κομψή Μαρέβα Μητσοτάκη, η σπάνια εμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου (φωτό)

Οι κομψές εμφανίσεις των κυριών...

Σε μία όμορφη βραδιά, με θέα την Ακρόπολη και τους υπέροχα φωτισμένους στύλους του Ολυμπίου Διός, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης από την χώρα μας.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του, Μαρέβα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρώην Πρωθυπουργός και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ευρώπης, Γιώργος Παπανδρέου, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καθώς και άλλα μέλη της Κυβέρνησης.

Οι κυρίες έκλεψαν την παράσταση με τις κομψές εμφανίσεις τους... Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο πουκάμισο το οποίο συνδύασε με σατέν παντελόνα - σαλβάρι σε μπεζ απόχρωση και αρχαιοελληνικά σανδάλια.

Η κ. Σακελλαροπούλου επέλεξε λευκό κοστούμι, το οποίο συνδύασε με μαύρο τοπ και εντυπωσιακά σκουλαρίκια...

Η Ντόρα Μπακογιάννη επέλεξε και εκείνη λευκό σύνολο, το οποίο συνδύασε με εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση. 

Ήταν μία όμορφη βραδιά, κάτω από τα αστέρια και την Ακρόπολη, την οποία απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι, συνοδεία κλασικής μουσικής.

(Photo: EUROKINISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ