Meghan Markle: Η πρώτη της "επίσημη" ομιλία μετά την παραίτησή της από τα πριγκιπικά καθήκοντα - Σε digital εκδήλωση για τα δικαιώματα των γυναικών

Το Girl Up Global Leadership πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Meghan Markle για τα δικαιώματα των γυναικών, για την ισότητα και τα όσα αφορούν την κοινωνία γενικότερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle Updates (@meghsource) on

Η σύζυγος του Harry, είχε πλούσια δράση και πριν την γνωριμία της με τον Βρετανό πρίγκιπα, ενώ και τώρα οι δυο τους ασχολούνται συχνά με κοινωνικά θέματα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jules (@thedivinemillennial) on

Μάλιστα, στην πρώτη της "επίσημη" ομιλία, μετά την παραίτησή της, μαζί με τον Harry, από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, θα μιλήσει στη διάσκεψη Global Girl Leadership 2020.

 

 

Την εκδήλωση διοργανώνει το Girl Up, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στοχεύει στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών στις ΗΠΑ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by terrainneutrenews (@terrainneutrenews) on

Το Girl Up Global Leadership πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 15 Ιουλίου και στα πλαίσιά του η Meghan θα στείλει ψηφιακά το δικό της μήνυμα.

 

 

Πέρα από την Δούκισσα, στη διάσκεψη θα μιλήσουν η Michelle Obama και η Priyanka Chopra, ενώ special guest θα είναι η Hillary Clinton.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ