Εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος: Να αποκλείσουμε όλοι οι Έλληνες εφοπλιστές την Τουρκία από δεξαμενισμούς & επισκευές των πλοίων μας

"Η τζαμοποίηση της Αγιάς Σοφιάς είναι προσβολή για τη διεθνή κοινότητα" 

Την απόφαση της Τουρκίας να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί «καταδίκασε» ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μαρτίνος, ο οποίος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κάλεσε τους Έλληνες εφοπλιστές να αποκλείσουν πλέον ως προορισμό για επισκευές και δεξαμενισμούς την εν λόγω χώρα.

 

Ο κ. Μαρτίνος στην ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για «προσβολή για την διεθνή κοινότητα» και για «μια ακόμη αναίτια πρόκληση της Τουρκίας».

 

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει στη δημοσίευση του: «Η τζαμοποίηση της Αγιάς Σοφιάς είναι προσβολή για τη διεθνή κοινότητα και μία ακόμη εξοργιστική και κραυγαλέα αναίτια πρόκληση της Τουρκίας που πλέον έχει καταστεί σαφές ότι δεν μπορεί να υπάρχουν επί ίσοις όροις συνομιλίες με ένα ισλαμιστικό εθνικιστικό καθεστώς.

Πιστεύω πως οι Έλληνες εφοπλιστές πρέπει να αποκλείσουν πλέον το destination Τουρκία για επισκευές και δεξαμενισμούς. Αμέσως»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ