«Σε αγαπώ μπαμπά»: Η 19χρονη Ιωάννα Χαρδαλιά & τα μηνύματα αγάπης για τον «σκληρό» της Πολιτικής Προστασίας (Φωτό)

"Τα πρωινά μαζί σου!"

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν παύει εκείνη να αποτελεί την προτεραιότητά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα, κλείσαμε με την κοινή μας συνέντευξη με τον Καθηγητή Τσιόδρα, 72 ημέρες – από τις 16 Μαρτίου – σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης. Έκλεισε ένας κύκλος ειλικρινούς επικοινωνίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους Έλληνες συμπολίτες μας σε όλη την χώρα! Και να είστε σίγουροι ότι με τον Καθηγητή θα συνεχίσουμε καθημερινά την εξαιρετική συνεργασία μας πίσω από τις κάμερες των 18:00, παρακολουθώντας κάθε μέρα τις εξελίξεις. Παραμένει άλλωστε το δικό μας μοναδικό στοίχημα ευθύνης, που από την πρώτη στιγμή κληθήκαμε να διαχειριστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους συμπολίτες μας. Ένας κύκλος κλείνει, αλλά παραμένουμε σε εγρήγορση, παραμένουμε σε επιφυλακή, παραμένουμε συνεπείς στην τήρηση των κανόνων και των οδηγιών και παραμένουμε υπεύθυνοι στην καθημερινότητά μας. Στην Πολιτική Προστασία δεν σταματάμε. Παραμένουμε σε απόλυτη ετοιμότητα. Πάντα έτοιμοι σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.?? Συνεχίζουμε... Υ.Γ. Σας ευχαριστώ όλους για όλα #civilprotection #semperparati #covid19 #μένουμεασφαλείς

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Χαρδαλιάς ???? (@nickhardgr) στις

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι παντρεμένος με τη γυμνάστρια, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με την οποία απέκτησαν μια κόρη Δήμητρα, ενώ από τον πρώτο του γάμο έχει αποκτήσει την 19χρονη σήμερα, Ιωάννα, που σπουδάζει Νομική στη Θεσσαλονίκη.

Η 19χρονη Ιωάννα, δε χάνει ευκαιρία να έρχεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον μπαμπά της και την οικογένειά της.

Η όμορφη Ιωάννα έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της όπως άλλωστε και εκείνος στην Ιωάννα και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον μπαμπά της γράφοντάς του πόσο πολύ τον αγαπάει.

«Τα πρωινά μαζί σου! Σε αγαπώ μπαμπά», έγραψε η Ιωάννα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ