Τα 14 καλύτερα χτενίσματα για γυμναστική - Εντυπωσιακές παραλλαγές (Φωτό)

Υπέροχα σχέδια...

Όλοι γνωρίζουμε πως το γυμναστήριο ή γενικότερα η ώρα της γυμναστικής δεν είναι πασαρέλα και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε στο πως να σμιλεύσουμε το σώμα μας και να το διατηρήσουμε υγιές και σε φόρμα, αντί να προσπαθούμε να επιδείξουμε τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθήσουμε να δείχνουμε όμορφες χωρίς μακιγιάζ ή υπερβολικά σύνολα. Στην πραγματικότητα, μπορούμε να αναδείξουμε την αίσθηση του στυλ μέσα από ένα υπέροχο σπορ ντύσιμο και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες, όπως είναι το χτένισμα μας.

Προκειμένου λοιπόν να σας βγάλουμε από την δύσκολη θέση, σας παρουσιάζουμε τα 14 καλύτερα χτενίσματα για γυμναστική. Δείτε τα και πάρτε ιδέες!

1. Σπιράλ επικαλυπτόμενη αλογοουρά

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (2)

Το πιο συνηθισμένο χτένισμα για το γυμναστήριο ή το πάρκο στο οποίο πάτε για τρέξιμο είναι η αλογοουρά. Από την μία, είναι τόσο βολική, ενώ παράλληλα από την άλλη είναι πολύ standard. Οπότε τι θα λέγατε να δοκιμάζατε να κάνετε την κλασσική αλογοουρά σας πιο εντυπωσιακή προσθέτοντας της μια ιδιαίτερη πλεξούδα; Αφού λοιπόν πιάσετε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά, ξεκινήστε να πλέκετε μια επικαλυπτόμενη σπιράλ πλεξούδα που να ξεκινάει από το σημείο που έχετε το λαστιχάκι και να φτάνει μέχρι τις άκρες των μαλλιών σας. Θυμηθείτε να κάνετε την πλεξούδα χαλαρή, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει μια μικρή μπούκλα στο τέλος της. Αν την κάνετε πολύ σφιχτή θα μοιάζει σαν ένα σακί που κρέμεται από το κεφάλι σας.

2. Boxer Braid Armageddon

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (3)

Ξέρετε γιατί τα boxer braids είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα χτενίσματα για το γυμναστήριο; Επειδή απομακρύνουν όλα τα μαλλιά από το πρόσωπό σας, σε αντίθεση με τις κλασσικές πλεξούδες και τις αλογοουρές, που συνεχίζουν να κρέμονται στο πίσω μέρος όπως κάνετε άλματα ή τρέχετε. Δείτε λοιπόν ένα υπέροχο τετραπλό boxer braid.

3. Η αλογοουρά πλεξούδα

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (4)

Αν δεν έχετε πρόβλημα να κάνετε ένα πιο περίπλοκο χτένισμα, δοκιμάστε αυτή την εκπληκτική αλογοουρά πλεξούδα. Ξεκινήστε λοιπόν φτιάχνοντας μια πλεξούδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού σας, μετά πιάστε όλα σας τα μαλλιά μαζί με την πλεξούδα που ήδη κάνατε σε μια αλογοουρά και συνεχίστε να κάνετε πλεξούδα την αλογοουρά σας. Για ένα ιδιαίτερα φανταχτερό αποτέλεσμα, μπορείτε να τυλίξετε μια τούφα μαλλιών γύρω από το κοκαλάκι σας.

4. Κοτσιδάκια πλεξίδες

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (5)

Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει να κάνουν ολόκληρη προετοιμασία πριν πάνε για γυμναστική και άλλες που έχουν μόλις 15 λεπτά για να φύγουν από το σπίτι. Αν λοιπόν ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία δείτε ένα απλό αθλητικό χτένισμα που δείχνει υπέροχο. Απλά πιάστε τα μαλλιά σας σε δυο κοτσιδάκια τα οποία θα κάνετε πλεξούδες.

5. Ολλανδική πλεξούδα για φιλαριστά μαλλιά

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (6)

Τα φιλαριστά μαλλιά δεν δείχνουν ωραία σε μια αλογοουρά, γι’ αυτό καλό θα ήταν να δοκιμάσετε αυτή την απλή ολλανδική πλεξούδα. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, μπορείτε να προσθέσετε μερικά τσιμπιδάκια για να σιγουρευτείτε πως το χτένισμα σας δεν θα χαλάσει. Τέλος, ολοκληρώστε το hairstyle σας με μια αλογοουρά που θα κρατήσει την πλεξούδα σας στην θέση της.

6. Αλογοουρά με φούσκες

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (7)

Αν δεν σας αρέσουν οι πλεξούδες, τότε αυτή η εναλλακτική λύση ίσως σας ξετρελάνει. Οι αλογοουρές με φούσκες δεν αποτελούν μόνο ένα υπέροχο αθλητικό χτένισμα, αλλά έχουν κάνει την εμφάνιση τους και στο Κόκκινο Χαλί. Είναι ιδανικά χτενίσματα τόσο για μαλλιά με λεπτή τρίχα, όσο και με χοντρή. Μπορείτε να την κάνετε απλή και ίσια ή να κρεπάρετε τα μαλλιά σας ανάμεσα σε κάθε κοκαλάκι για να δώσετε ένα πιο glamorous αποτέλεσμα. Το μυστικό: Όσα περισσότερο κρεπάρετε τα μαλλιά σας και όσο πιο φουσκωτά τα κάνετε, τόσο πιο ελαφριά θα είναι.

7. Πλαϊνές πλεξούδες που γίνονται μια αλογοουρά

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (8)

Αυτό το υπέροχο χτένισμα που θα σας πάρει μόλις 5 λεπτάκια για να το ολοκληρώσετε, αποτελεί έναν ωραίο τρόπο για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αλογοουρά για το γυμναστήριο. Κρατήστε τα μαλλιά σας ανέμελα έτσι ώστε να έχουν λίγο εσωτερικό όγκο και πιάστε τα σε μια αλογοουρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας μαζί με τις δυο πλαϊνές πλεξούδες που έχετε ήδη κάνει.

8. Πλεξούδα με όγκο & ψηλή αλογοουρά

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (9)

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο ή μικρό κούτελο και θέλετε να αλλάξετε μερικές λεπτομέρειες, δοκιμάστε αυτό το χτένισμα. Είναι ιδανικό για την γυμναστική και ανασηκώνει τα μαλλιά σας στο πάνω μέρος του κεφαλιού με μια μικρή φουσκωτή πλεξούδα.

9. Γαλλική πλεξούδα & Κότσος με πλεξούδα

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (10)

Αυτό το χτένισμα δείχνει ιδιαίτερα όμορφο σε μακριά μαλλιά. Ξεκινήστε λοιπόν με μια πολύ μικρή γαλλική πλεξούδα στο πάνω μέρος του κεφαλιού και μόλις φτάσετε στη μέση του αφήστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας κάτω και συνεχίστε να κάνετε την πλεξούδα σας με τις τούφες που κρατάτε. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα κότσο με τα υπόλοιπα μαλλιά σας και τυλίξτε γύρω του την πλεξούδα που έχετε ήδη ετοιμάσει.

10. Kitty Cat Buns

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (11)

Αν σας αρέσει να δείχνετε χαριτωμένη και όχι σέξι, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσάς. Ξεκινήστε χωρίζοντας τα μαλλιά σας στη μέση και πιάνοντας τα σε δυο ψηλές αλογοουρές, μία σε κάθε πλευρά του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια κρεπάρετε τα μαλλιά σας για να γίνουν πιο φουντωτά, γυρίστε τα γύρω από τις αλογοουρές και στερεώστε τα με τσιμπιδάκια. Κάντε τα ανέμελα και φτιάξτε τα με τα δάχτυλα σας μέχρι να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πιο σημαντικό είναι να σιγουρευτείτε ότι είναι σταθερά, οπότε κάντε μερικά πηδηματάκια και δείτε αν θα πέσουν. Αν τα δείτε χαλαρά, προσθέστε κι άλλα τσιμπιδάκια!

11. Πλεξούδα σχοινί

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (12)

Μια πλεξούδα σχοινί είναι πάντα πιο ενδιαφέρουσα από μια απλή πλεξούδα, γι’ αυτό αν ανήκετε στα άτομα που αποφεύγουν τα κλισέ και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αυτό το χτένισμα ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Δείχνει υπέροχο σε κάθε μήκος μαλλιών και χρώμα!

12. Η πλεξούδα είναι ο κότσος

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (13)

Ξεκινήστε να κάνετε πλεξούδα τα μαλλιά σας από την κορυφή, έτσι ώστε να απαλλαγείτε από τα μαλλιά που πέφτουν στα μάτια σας. Στη συνέχεια, τυλίξτε απαλά την πλεξούδα γύρω από τον εαυτό της και φτιάξτε έναν κότσο, τον οποίο θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια! Αν θέλετε μπορείτε να τις δώσετε λίγο όγκο, όσο εσείς επιθυμείτε.

13. Κότσος με κορδέλα

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (14)

Είστε λάτρης του ρετρό στυλ; Τότε επιλέξτε να φτιάξετε αυτό τον απλό και ανέμελο κότσο, συνδυασμένο με μια υπέροχη κορδέλα για την επόμενη σας φορά στο γυμναστήριο.

14. Η απλότητα είναι το παν

Τα καλύτερα αθλητικά χτενίσματα (15)

Αν απλά θέλετε να γυμναστείτε και όχι να χάσετε 15 λεπτά από τον χρόνο σας για να φτιάξετε τα μαλλιά σας, επιλέξτε την πιο απλή λύση. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά και απλά τυλίξτε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι, την οποία θα ασφαλίσετε με τσιμπιδάκια, αναφέρει το beautetinkyriaki.

Απολαύστε λοιπόν την μέρα σας μένοντας σε φόρμα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ