Η Σία Κοσιώνη «φωτιά στα κόκκινα»: Η φωτογραφία από τον μάγο του φωτογραφικού φακού των διάσημων, Γιώργο Καλφαμανώλη (Φωτό)

Δείτε τη δημοσίευση της παρουσιάστριας…

Η Σία Κοσιώνη ανήκει σίγουρα στις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι στιλιστικές της επιλογές αποπνέουν ανεπιτήδευτη κομψότητα και διακριτική φινέτσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday night mood. Καλό, καλοκαιρινό, ξεκούραστο Σαββατοκύριακο! #fridayvibes #fridaymood #friday #weekendahead #breathe #summer #summervibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Πριν καν τελειώσει αυτή η σεζόν, στον ΣΚΑΪ ετοιμάζονται για την επόμενη και η ισχυρή anchorwoman του σταθμού, φυσικά, φωτογραφίζεται πρώτη.

Με ανάρτηση της στο Instagram, η Σία Κοσιώνη αποκάλυψε με τι ασχολείται τις τελευταίες ώρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τελευταία λεπτά περισυλλογής λίγο πριν το σήμα! #skai #skainews #studio #backstage #friday #working

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ θέλουν να είναι έτοιμοι για την επόμενη, έτσι, ξεκίνησαν οι φωτογραφήσεις των «πρωταγωνιστών» με την παρουσιάστρια να μας δίνει μια γεύση από το backtage. Πίσω από τον φακό ο γνωστός φωτογράφος των διάσημων, Γιώργος Καλφαμανώλης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ready, steady, go! #skai #skainews #backstage #studio #onairsoon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

«Για το πώς θα είναι τα μαλλιά τη νέα σεζόν όρκο δεν παίρνω! Για τις φωτογραφίες του @georgekalfamanolis παίρνω!», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της στο Instagram.

 

Αυτό βέβαια που εντυπωσιάζει και κερδίζει τα βλέμματα είναι και το κατακόκκινο κοστούμι που φορά. Απίθανα στιλάτο και σε ιδιαίτερη, bold απόχρωση, είναι ιδανικό για ένα corporate περιβάλλον και ταιριάζει πολύ στα χρώματά της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ