«Αρκετά χρόνια και αρκετά κιλά πριν»: Η Σία Κοσιώνη στα πρώτα της βήματα – Η throwback φωτογραφία

Δείτε τη δημοσίευση της…

Η Σία Κοσιώνη εκτός από παρουσιάστρια του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ, είναι και μία περήφανη σύζυγος και μητέρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα! #mothersday #mothers #mymom #hisgrandma #happybirthday #love #forever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

Συχνά, η δημοσιογράφος δημοσιεύει σκέψεις και στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή στο Instagram, καθώς είναι ενεργή στα social media.

Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, δημοσίευσε στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια throwback φωτογραφία από την αρχή της καριέρας της και πιο συγκεκριμένα τη στιγμή που έκανε ρεπορτάζ.

Ντυμένη casual, με τζιν και λευκό top, είναι εντελώς διαφορετική από ό,τι την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, καθώς τη βλέπουμε καθημερινά με chic κοστούμια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αρκετά χρόνια -και αρκετά κιλά- πριν επι το έργον! #tb #reporting #journalism #memories #skaitv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni) στις

«Αρκετά χρόνια -και αρκετά κιλά- πριν επί το έργον!», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας με τους followers της να της απαντούν στα σχόλια ότι είναι το ίδιο όμορφη με σήμερα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ