Τα ζώδια από την Κατερίνα Γλύμπη: Θετική η σημερινή ημέρα - Μαζέψτε όση θετική ενέργεια μπορείτε, από αύριο τα δύσκολα

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Κατερίνα Γλύμπη...

Κυριακή 19 Ιουλίου σήμερα και κοιτάξτε να την απολαύσετε, να βγάλετε όλα σας τα απωθημένα και να εκτονώσετε όσα ψυχολογικά θεματάκια μπορείτε πριν μπει η νέα εβδομάδα, η οποία σας προειδοποιώ ότι δε θα ξεκινήσει πολύ εύκολα.

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σήμερα θα είναι πιο καλή, πιο δεκτική και όποιος προλάβει πρόλαβε, αλλιώς από αύριο η κατάσταση θα είναι και πάλι "τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα ταξί να φύγω"...

Κανονίστε λοιπόν σήμερα να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα, να δώσετε και να πάρετε φροντίδα, να αλληλοταϊστείτε καρπουζάκι στο στόμα, να κάνετε αγκαλίτσες -με αναμμένο πάντα το air-condition και ο,τι άλλο μπορεί να χρειάζεται μια Σελήνη στον Καρκίνο για να νιώθει ευχαριστημένη και ασφαλής από κάθε άποψη.

Γενικότερα μαζέψτε όση θετική ενέργεια μπορείτε και προσπαθήστε να αποβάλλετε κάθε τι αρνητικό, γιατί αύριο έχει απέναντι της τα θηρία...

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο έχει για εσένα αρκετές συναντήσεις, αλλά στο τέλος μπορεί να νιώσεις ότι έχετε ξοδευτεί ενεργειακά συναναστρεφόμενος πολύ κόσμο. Η ταύτιση και η κατανόηση που μπορεί να βιώσεις με κάποιους από αυτούς σίγουρα θα σου δώσει την ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου κάποια βάρη και να εκφράσεις κάποιες ανησυχίες σου, πράγμα που θα σε ανακουφίσει.

Όμως αυτές τις μέρες τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και τα σκαμπανεβάσματα, κυρίως την Κυριακή, πιο έντονα, ειδικά στην περίπτωση που έχεις την προσδοκία όλοι όσοι σε περιβάλλουν να συμφωνούν με τις απόψεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν εστιάσεις σε όσα σου λείπουν το πιο πιθανό είναι να το περάσεις με κατάθλιψη, αφού όσα και να έχεις, δε θα καταφέρεις να νιώσεις την ικανοποίηση που μπορούν να σου προσφέρουν, αν αντί να τα εκτιμήσεις και να τα χαρείς σκέφτεσαι τι σου λείπει.

Μην πέσεις στην παγίδα να ξοδέψεις λεφτά προκειμένου να νιώσεις πλήρης. Αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι την αγάπη και τη στήριξη των ανθρώπων που σε περιβάλλουν κι εκεί βρίσκεται το μυστικό αυτών των ημερών και αν την ψάξεις θα τη βρεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τελευταίο πράγμα που μπορείς να αντέξεις ή που θα μπορούσε να σου κάνει καλό είναι να το περάσεις μόνος σου κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου. Και τα λέω για να σε προλάβω, γιατί κάποιες σχέσεις μπορεί να σε δυσκολέψουν λίγο παραπάνω, πράγμα που ίσως σε κάνει να κλείνεσαι και να κόβεις κάθε επικοινωνία με τον κόσμο γύρω σου.

Ο εγωισμός σου και τα όποια ξεσπάσματα δεν πρόκειται να σε οδηγήσουν πουθενά. Ας είσαι ειλικρινής σε αυτά που νιώθεις, αφήνοντας όμως στην άκρη τα νάζια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Παρασκευοσάββατο για σένα εάν δεν έχει πολλή δουλειά και υποχρεώσεις τότε ενδεχομένως να έχει αρκετή ψυχολογική πίεση και γεγονότα που από τη μία σου δίνουν ελπίδες και την άλλη στις παίρνουν. Βέβαια υπαίτιος για όλα αυτά μπορεί να είσαι εσύ ο ίδιος ο οποίος φαίνεται να λειτουργείς ασυνείδητα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεών σου.

Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα κάνεις δηλώσεις κόντρα στα πραγματικά σου συναισθήματα γεγονός που ταράζει τις ισορροπίες σου. Πάντως σήμερα θα είσαι στα νερά σου!

ΛΕΩΝ

Η συναναστροφή σου με ανθρώπους τους οποίους θα μπορούσες να εμπιστευτείς και που θεωρείς ότι θα είχαν τη δυνατότητα να σε καταλάβουν μπορεί να αποδειχτεί πολύ χρήσιμη.

Είναι μία ευκαιρία να μαλακώσεις τη στάση που κρατάς απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό και να αποδεχτείς ότι το μυστικό για να είσαι ευτυχισμένος δεν κρύβεται στα πρέπει που σου βάζουν οι άλλοι, αλλά στο να αγκαλιάσεις αυτό που είσαι και να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές οι μέρες έχουν πολύ κόσμο, είναι έντονες κοινωνικά και με πολλές υποχρεώσεις. Το κατά πόσο όμως θα επιλέξεις να εκτεθείς τόσο πολύ στον κόσμο ή αν θα προτιμήσεις τη χαλάρωση και την ξεκούραση του σπιτιού σου εξαρτάται από το κατά πόσο έχεις μάθει να ακούς τα θέλω σου και να λες και κανένα όχι στους ανθρώπους γύρω σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο φαίνεται να σε πιάνουν τάσεις φυγής κι εδώ που τα λέμε καλά θα κάνεις να δώσεις στον εαυτό σου κάποιες ανάσες μακριά από ένα περιβάλλον στο οποίο μπορεί να νιώθεις ότι ρουτινιάζεις.

Λίγο παραπάνω προσοχή και μαζί υπομονή σήμερα, ειδικά όσον αφορά στην επικοινωνία με κάποια πρόσωπα του συγγενικού σου περιβάλλοντος τα οποία πιστεύεις ότι σε υποτιμούν ή ότι δε δείχνουν διάθεση να καταλάβουν το πως νιώθεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονα ερωτικές και βαθιά συναισθηματικές είναι για σένα αυτές οι μέρες, ενώ δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις ότι το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο δεν είναι και τόσο αθώο. Αυτό από τη μία μπορεί να σημαίνει ότι θα καταλάβεις πως νιώθεις πολλά περισσότερα συναισθήματα για ένα άτομο με το οποίο μπορεί να φλερτάρεις, αλλά από την άλλη μπορεί να συνειδητοποιήσεις κι ότι κρατάς κάποιο ανθρώπους στη ζωής σου αναγκαστικά ή για λόγους συμφέροντος κι όχι επειδή τους επιλέγεις πραγματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αντιδράσεις σου ενδεχομένως να στερούνται λογικής αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο που φαίνεται να είσαι πιο ευαίσθητος και να αντιδράς καθαρά με γνώμονα το συναίσθημα. Δεν έχεις χρόνο για γνωστούς και παρατρεχάμενους, αφού θέλεις να περάσεις κάθε δευτερόλεπτο με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου είτε αυτοί λέγονται σύντροφοι, είτε κολλητοί φίλοι, είτε ακόμα και κάποιοι συνεργάτες. Ειδικά την Κυριακή όμως προσπάθησε να είσαι κι εσύ συγκαταβατικός, γιατί δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες συγκρούσεις μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευαισθησία σου ή -ακόμα πιο πιθανό- η απαξίωση σου να αντιμετωπίσεις κατάματα κάποιες καταστάσεις τη στιγμή που πρέπει φαίνεται ότι καταλήγει να σου γυρνάει μπούμερανγκ και να αποδεικνύεται λάθος στρατηγική, αφού αυτό το Παρασκευοσαββατοκύριακο φαίνεται ότι ανοίγεις το στόμα σου και βγάζεις από μέσα σου πράγματα που μαζεύεις καιρό.

Πρόσεξε, γιατί ειδικά την Κυριακή οι τσακωμοί μπορεί να ξεφύγουν του ελέγχου και να πεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις και θα χάσεις το δίκιο σου, όπως αναφέρει το astrologos.gr.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μαζεύεσαι αυτές τις μέρες που τα συναισθήματα φουντώνουν και το τελευταίο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να τα συγκρατήσεις. Είσαι αποφασισμένος να περάσεις ανέμελα και να ασχοληθείς μόνο με ανθρώπους και πράγματα που σε ευχαριστούν.

Μόνο που σήμερα, Κυριακή τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα και την έντονη χαρά μπορεί να διαδεχθεί η προσγείωση σε μία πραγματικότητα που απέχει πολύ από αυτό που πραγματικά θέλεις να φαντάζεσαι ότι ισχύει.

ΙΧΘΥΕΣ

Το ενδιαφέρον σου αυτές τις μέρες στρέφεται στο σπίτι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όπου τα πράγματα μπορεί να είναι κάπως πιο απαιτητικά και ίσως χρειαστεί να φροντίσεις λίγο παραπάνω τους ανθρώπους σου, ειδικά αν αυτοί είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Θα προτιμούσες βέβαια να μην ήταν απαίτηση, αλλά να άπτονταν καθαρά στη δική σου διάθεση, πράγμα που ίσως καταλήξει να σου δημιουργήσει στρες και ένα σχετικό εκνευρισμό. Από σήμερα, όμως, θα έχεις την ευκαιρία να ηρεμήσεις και να πάρεις όσο χρόνο θέλεις για τον εαυτό σου και για ανθρώπους με τους οποίους περνάς καλά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ