Η Όλγα Κεφαλογιάννη "επίσημα" αγκαζέ με τον σύντροφό της Μίνωα Μάτσα στην Επίδαυρο (φωτό)

Στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου βρέθηκε το ζευγάρι...

Την πρώτη τους "επίσημη" δημόσια εμφάνιση έκαναν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνωας Μάτσας.

Η πρώην Υπουργός και ο γνωστός συνθέτης βρέθηκαν στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσουν την συναυλία του Λεωνίδα Καβάκου.

(Photo: argolikeseidhseis.gr)

Φορώντας τις μάσκες τους, οι δυο τους έφτασαν αγκαζέ και απήλαυσαν την υπέροχη βραδιά, ενώ ο Μίνωας Μάτσας ανέβασε στο instagram και μία φωτογραφία από την "μαγική" παράσταση που έδωσε ο κορυφαίος Έλληνας βιολονίστας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minos Matsas (@minosmatsas) on

 

Οι δυο τους μοιράζονται την κοινή τους αγάπη για την τέχνη, ενώ δεν μας κάνει εντύπωση που ο νέος άνθρωπος στη ζωή της ωραίας πολιτικού είναι ένας άνθρωπος του πολιτισμού, καθώς και η ίδια ενδιαφέρεται για τις τέχνες και προσφέρει στον πολιτισμό με όλες της τις δυνάμεις, από τις θέσεις στις οποίες βρίσκεται.

Διαβάστε επίσης: Η Όλγα Κεφαλογιάννη σε συνέντευξη από καρδιάς στη Μαρία Λεμονιά: Η γοητεία του Μίνωα Μάτσα & η πρώτη γνωριμία (φωτό)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε για τον σύντροφό της σε πρόσφατη συνέντευξή της, πως «όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Συνέντευξη για το περιοδικό Gala στην εξαιρετική δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά. «Ο τουρισμός φέτος δεν αποτελεί μόνο ένα μεγάλο στοίχημα αλλά και ένα μεγάλο ρίσκο. Ξέρουμε σίγουρα ότι αυτή η περίοδος δεν θα θυμίζει σε τίποτα καμία προγενέστερη. Ούτε καν αυτές των περιόδων της οικονομικής κρίσης. Το υγειονομικό θέμα είναι πρωτεύον κι από την στιγμή που έχουμε προστατευθεί όπως έχουμε προστατευθεί ως χώρα, θα πρέπει να προσέξουμε πολύ πώς θα δεχτούμε τους επισκέπτες για να μην χαλάσουμε την θετική κατάσταση που δημιουργήσαμε και την εικόνα που χτίσαμε. Απαιτείται προσπάθεια, ισορροπία και θα πρέπει να μην δημιουργούμε φρούδες ελπίδες για πράγματα που δεν μπορούν να επιτευχθούν. Είναι μια πρωτόγνωρη συγκυρία και επομένως απαιτείται σύνεση». «Είμαι οπαδός της σχολής που λέει πως όταν είσαι στην μέση της κρίσης δεν κάνεις επικοινωνία. Μέσα στην δίνη της πανδημίας, όλα δείχνουν να είναι πολύ ρευστά. Όταν μεγάλες τουριστικές αγορές παραμένουν κλειστές για την Ελλάδα, τι να πεις και σε ποιούς; Κακά τα ψέματα. To πρόβλημα αυτή την στιγμή στον Ελληνικό Τουρισμό δεν είναι η προβολή, αλλά η αποτελεσματική διαχείριση». @galagreece @lemoniamar #interview #tourism photo credits @nkom2000

A post shared by Olga Kefalogianni ?? (@olgakefalogianni) on

 

«Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα. Έχει γράψει πολύ ωραία μουσική τόσο για το θέατρο όσο και για τον κινηματογράφο, αλλά και πολλά τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μας, αλλά πολύς κόσμος ίσως αγνοεί ότι είναι δικά του. Είναι ωραίο να συναντιούνται τα φαινομενικά αντίθετα και να εμπλουτίζονται. Είναι ένας πολύ εποικοδομητικός τρόπος εξέλιξης των πραγμάτων» συμπλήρωσε η πρώην Υπουργός Τουρισμού.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ